Son yapılan güncellemeye kadar popüler olarak kullanılan bir karaoke uygulaması olan StarMaker, kullanıcılarına kendi video selfie‘lerini çekerek ünlü olma şansı veriyor.

StarMaker Interactive ve Youtube‘un uzun süren çalışmaları sonucunda ortaya çıkarılan yeni özellik sayesinde kullanıcılar Lorde, Katy Perry, Miley Cyrus, OneRepublic, John Legend, Pharrell, Bruno Mars, Taylor Swift gibi ünlü sanatçılar ile grupların yer aldığı liste üzerinden diledikleri şarkıyı seçerek söylerken aynı zamanda da videoları çekebiliyorlar.

starmaker

Çekilen videolar uygulama üzerinde bulunan araçlar yardımıyla basit bir düzenleme işleminden sonra Youtube ya da diğer video paylaşım platformları üzerinden paylaşılabildiği gibi uygulamayı kullanan diğer kullanıcılar ile de paylaşımlarda bulunulabiliyor ve diğer kullanıcılarda bu videolara oy verebiliyorlar.

Uygulamanın en önemli özelliği ise; ses ya da video kayıt işleminden sonra kullanıcının performansını değerlendirerek buna göre puanlama yapması ve çeşitli ayarlamaları otomatik yaparak elde edilen kayıtları profesyonel hale getirmesi.

starmaker 1 1

Eğer sizde sesinize güveniyor ve kendinizde star ışığı buluyorsanız ünlü olmanın kapılarını aralayan StarMaker uygulamasını mutlaka denemelisiniz. 

Tamamen ücretsiz olarak Android ve iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz StarMaker uygulamasını aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan StarMaker tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir