Henüz tanıtılmayan Oppo A98 kavisli ekranı ile Geekbench testinde ortaya çıktı. İşte Oppo A98’den ilk detaylar.

Akıllı telefon sektörünün iddialı markalarından birisi olan Oppo, yeni model için hazırlıklarını sürdürüyor. Geekbench testinde görülen yeni model, Oppo A98 olarak piyasada yer alacak. Yeni telefonda en çok dikkat çeken ise kavisli ekranın kullanılacak olması. Bu bakımdan Oppo yeni modeliyle marka kullanıcılarına farklı bir deneyim sunacak.

OPPO Find x6 özellikleri sızdırıldı

Oppo A98 özellikleri neler?

kavisli ekrana sahip oppo a98 ortaya cikti 1
Oppo A98

Geekbench listesi, lansman öncesinde telefonla ilgili pek çok detayı ortaya çıkarıyor. 108MP arka kamerası ile A serisindeki en kaliteli ve büyük kamerayı kullanacak olan Oppo A98, böylece seride de ön plana çıkacak. Kamera kalitesinin yanı sıra telefonda en hızlı kablolu şarj sistemine de yer verilecek. Daha önce TENAA sertifikasında görülen telefon, kavisli ekran özellikleriyle bir kez daha doğrulanmış oldu.

PGW110 model numarasına sahip olan yeni telefon, Geekbench tek çekirdekli ve çok çekirdek testlerinde 1043 ve 3685 puan aldı.

8 çekirdekli işlemcinin yer aldığı Oppo A98’de 1+3+4 çekirdek konfigürasyonu bulunuyor. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemci ile iddialı bir performans sunacak olan telefon, Adreno 730 GPU, 16 GB RAM ve Android 13’ü kullanacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir