OnePlus’ın önümüzdeki yılın başlarında OnePlus 11’i (Pro) duyurması planlanıyor. Söylentilere göre cihaz, Oppo’nun bir sonraki amiral gemisi Android’inin bir klonu olacak. Üstelik yeni modelin baz alınacağı iddia edilen Oppo Find X6 Pro’nun tüm özellikleri sızdırıldı ve OnePlus modelinde yer alacak özellikelr de ortaya çıktı.

Twitter’da Yogesh Brar adıyla sık sık bilgiler sızdıran kullanıcı, Oppo Find X6 Pro’nun temel donanım özelliklerini paylaştı. Buna göre, Oppo’nun yeni cihazı ön tarafta 6.7 inçlik bir OLED ekrana sahip olacak. Arka kısımda ise yeni bir üçlü kamera modülü bulunacak. Ek olarak, dahili donanımın çoğunun Find X5 üzerinden yükseltildiği görülüyor.

İlginç olan, 1 inçlik 50 MP Sony IMX989 sensöründen söz edilmesi. Sensör, Xiaomi 12S Ultra’da bulunan sensörün aynısı. Devasa kamera iki adet 50 MP sensör , bir ultra geniş ve bir telefoto lens ile destekleniyor. 

OnePlus 11 Pro’nun diğer olası özellikleri

Görüntüleme özelliklerinin ötesinde, Oppo’nun Find X6 Pro’nun, tescilli MariSiliconX 2 yongasıyla birleştirilen Snapdragon 8 Gen 2 tarafından desteklenmesi bekleniyor. 512 GB maksimum depolama seçeneğinin yanı sıra belleğin 8 GB RAM’den başlayacağı söyleniyor. Pil 5000 mAh olarak kalacak. Ancak kablosuz şarj 50W derecesi ile daha hızlı olacak.

Find X6 Pro’nun tüm özellikleri OnePlus 11 Pro’ya gelmeyebilir. Önümüzdeki günlerde daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir