Zaman zaman tasarımıyla dikkat çeken sıradışı ürünlerden biri de C Seed N1 oldu. Bu televizyon modeli oldukça sıradışı gözüküyor. Söz konusu bu katlanabilir televizyon, bu zaman kadar tasarlanan tüm televizyondan oldukça farklı gözüküyor.

103 inç, 137 inç ve 165 inç boyutlarında hazırlanacağı bilgisi aktarılan C Seed imzalı bu model, motorize yapıda hareketli bir gövdeye ve katlanma özelliğine sahip bir panelden oluşuyor. Hareket halinde adeta bir robotu andıran bu sıra dışı televizyon, kullanılmadığında tamamen yatabiliyor ya da istendiğinde dik konumda da durabiliyor. Panel kısmı dört farklı noktadan açılır ve kapanabilir şekilde hazırlanan bu model, açıklamalara göre 4K çözünürlük özelliğine sahip ve 16-bit renk derinliği ile beraber geliyor. 1.000 nit parlaklık sunan HDR10+ destekli katlanabilir özellikli panel, mat yapısı sayesinde parlama durumunu ciddi anlamda önlüyor. 3,840 Hz yenileme hızı ve 30,000:1 kontrast oranına sahip olduğu belirtilen ürün, söylendiği üzere Adaptive Gap Calibration teknolojisine sahip olacak.

katlanabilir ozellikli televizyon c seed n1

Söz konusu bu teknoloji katlanabilir yapının getirdiği ek yerlerini ortadan kaldırıyor, bu sayede de boşluksuz tam ekran görüntü deneyimi elde etmek mümkün oluyor. Yapısı itibariyle motoru istenilen yöne dönebilen TV, “9.2” olarak geçen yerleşik bir ses sistemine (2x100W hoparlör) sahiptir. Televizyonda beş tane HDMI portu, ethernet ve USB portlarıyla donatılan C Seed N1, genel olarak oldukça başarılı gözüküyor. Söz konusu bu televizyonun 2023’ün ilk çeyreğinde 190 bin dolar gibi yüksek bir rakamla satışa sunulacağı aktarılıyor.

Samsung Galaxy Z Flip4’ün ilk basın görseli yayınlandı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir