Samsung Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Flip4 katlanabilir akıllı cep telefon modelleri çok yakın zamanda lanse edilecek. Samsung Galaxy Z Fold4 ve Samsung Galaxy Z Flip4, geçtiğimiz ay içerisinde yapılan ilk açıklamaya göre 10 Ağustos tarihinde sunulacak ve belirli pazarlarda ön sipariş şeklinde satışa sunulacak.

Söz konusu bu akıllı cep telefon modellerin 26 Ağustos tarihinden bu yana ise normal satışa çıkacağı belirtiliyor. Türkiye’de de satışa sunulacak olan telefonlar Galaxy Z Flip4 hakkında ortaya çıkan basın görselleri, tasarımsal anlamda büyük bir sürpriz yapmıyor. Mor rengiyle dikkat çekmeyi başaran dikey katlanabilir cihaz, parmak izi sensörünü yan kısmında taşıyor. Tasarımsal anlamda Galaxy Z Flip3’ten pek de farklı olmayan bu telefon, biraz daha köşeli tasarımda ve daha çıkıntılı bir kamera modülüne sahiptir. Teknik olarak bakıldığında ise 1TB depolama özelliğine sahip olacak olan Samsung Galaxy Z Fold4 modeli içinde 7,6 inç QXGA+ 120 Hz AMOLED, dışında ise 6,2 inç HD+ 120 Hz AMOLED ekran özelliğine sahip olacak.

samsung galaxy z flip4un ilk basin gorseli yayinlandi

Söz konusu cihaz gücünü Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci ile 12/16 GB RAM’den alıyor ve aynı zamanda 25W şarj destekli 4.400 mAh pil özelliğine sahiptir. İç kısmında 16 megapiksel ekran altı kamera, dış kısmında 10 megapiksel bir ekran deliğine yerleştirilen selfie kamerasına sahip olan Galaxy Z Fold4, arkasında 50 megapiksel ana + 12 megapiksel ultra geniş açı + 12 megapiksel telefoto kameraları ile dikkat çekiyor. 512 GB depolama özelliğine sahip olan Samsung Galaxy Z Flip4 ise içinde 6,7 inç FHD+ 120 Hz AMOLED, dışında ise 2,1 inç AMOLED ekran özelliği ile dikkat çekiyor. Söz konusu bu akıllı cep telefon, bir üst modeli gibi gücünü Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciden ile 8 GB RAM’den alıyor ve 25W şarj destekli 3.700 mAh pil özelliğine sahiptir. Cihazın iç kısmında 10 megapiksel selfie kamerasına sahip olan Galaxy Z Flip4’ün arka kısmında ise 12 megapiksel ultra geniş açı + 12 megapiksel ana kameraları ile dikkat çekmeyi başarıyor.

Temmuz ayının AnTuTu puanı en yüksek akıllı telefonları

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir