Katlanabilir iPad çıkış tarihi konusunda yeni bir rapor paylaşıldı. Rapora göre yeni modeller 2024 itibariyle raflarda yer alacak.

CCS Insight tarafından katlanabilir iPad modellerine yönelik iddialı bir rapor paylaşıldı. Rapora göre katlanabilir iPhone öncesinde Apple’ın ilk katlanabilir modeli iPad olacak. 2024 itibariyle yeni modeliyle pazara girmek isteyen Apple, modeliyle iddialı bir giriş yapabilir.

iPadOS 16 ve macOS 13 Ventura ne zaman çıkacak?

Katlanabilir iPad neler sunacak?

Analistlere göre Apple, 2024’te katlanabilir bir “iPad”i “iPhone”dan önce kullanmayı planlıyor. Raporda CCS Insight’ın Araştırmacısı Ben Wood tarafından yapılan değerlendirmelere de yer verildi. Bu değerlendirmelerde ise Apple’ın katlanabilir telefon trendini es geçeceği ancak katlanabilir iPad ile bu trende uymak isteyen kullanıcılara yanıt vereceği belirtildi.

Ross Young tarafından yapılan başka bir değerlendirmede ise 20 inç boyutunda katlanabilir “iPad” ekranı için testlerin başladığı belirtildi.  Apple’ın, şirketin katlanabilir ürünlerinde kullanılabilecek ultra ince bir kapak camı oluşturmak için LG ile birlikte çalıştığı söyleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir