Huawei, ABD ambargosu altında telefon üretimlerine hız kesmeden devam ediyor. Firmanın ürünleri arasına çok yakın zamanda Huawei Mate X3 de dahil edilecek. Huawei Mate X3 katlanabilir telefon modeli, sağlam kaynakların açıklanmasına göre ay sonunda resmi olarak lanse edilecektir.

Şu an için bu konu ile ilgili net bir tarih verilmiyor fakat telefon hemen hemen kesin olarak ay bitmeden sunulacak. Katlanabilir akıllı cep telefon pazarının en önemli isimleri arasında yer alan Huawei, yeni telefonu Mate X3 ile yukarıdaki Mate X2 ile benzer bir gövde tipini benimseyecek. Yani yine Galaxy Z Fold serisinin karşısında yer alacak olan yeni telefon, bazı sızıntılara ve kayıt verilerine göre 6,5 inç 90 Hz OLED ekran özelliğine sahiptir.

19

İçerisinde ise 8 inç’lik bir 90 Hz OLED ekranın olduğu belirtiliyor. Gücünü 5G desteği olmayan Kirin 9000 işlemciden alacağı belirtilen Mate X3, aktarıldığı üzere HarmonyOS’un en güncel sürümü üzerine inşa edilecek. 55W ya da daha yüksek güçte bir hızlı şarj sistemine sahip olması beklenen telefon, konuyla ilgili ortaya atılan iddialara göre 4.500 mAh pil ile 50 megapiksellik bir ana kamera özelliğine sahiptir. Şu an için satış fiyatı ile ilgili bilgi olmayan fakat ucuz olması kesinlikle beklenmeyen cihaz,  Türkiye’de de satışa sunulabilir. Türkiye pazarında en son P50 Pocket modelini satışa sunan Huawei, yeni amiral gemisi katlanabilir akıllı cep telefon modelini de Türkiye pazarına sınırlı sayıda da olsa getirmesi muhtemel. 

Samsung Galaxy Watch 5 hakkında yeni bilgiler

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir