2022 yılı içerisinde tanıtımının yapılması beklenen Samsung Galaxy Watch 5 akıllı saat serisi hakkında yeni bilgiler gelmiş durumdadır. Yeni bilgiler pil ile ilgili. Samsung Galaxy Watch 5 serisi akıllı saat modeli, ortaya çıktığı kadarıyla Galaxy Watch 4 serisinden çok daha iyi pil ömrüne sahip olacak. Çünkü Galaxy Watch 5 serisinin 40mm ve 44mm sürümleri, Galaxy Watch 4 serisindeki modellerden daha fazla pil kapasitesi sunuyor. Resmi kayıtlardan elde edilen bilgilere göre yeni 40mm sürümde 247 mAh yerine 276 mAh pil bulunuyor. 44mm modelde ise 361 mAh yerine 397 mAh pilde yer alıyor.

7

Burada ise oldukça büyük artışlar yok ancak giyilebilir cihazlarda küçük artışlar büyük farklar yaratabiliyor. Bu anlamda ise Galaxy Watch 5 serisi ile iki günlük kullanım ömrünün standart olması da beklentiler arasındadır. Yeni seri daha önce de Güney Kore’den sunulan bilgiler ile ses getirmeyi başarmıştı. Buna göre ise saatler sıcaklık ölçme özelliğine sahip olabilir. Böylelikle modeller kişilerin vücut sıcaklığını ya da ateşini düzenli bir şekilde takip edebilir. Bu veriyi pek çok farklı ölçümü güçlendirmek için kullanabilir. Vücut sıcaklığının yanı sıra EKG, vücut kitle ekseni, nabız ve kandaki oksijen oranı gibi sağlık ölçüm özelliklerini taşıması da beklenen akıllı saatler, Samsung’un 2022 ürün seçenekleri arasındaki yer alan sıcaklık ölçebilen tek ürün de olmayabilir. 

Apple Watch 7 güncellemesi sonrasında şarj sorunları ortaya çıktı

Bir sonraki üst seviye Samsung imzalı “Buds” kablosuz kulaklık modeli de bu konu ile ilgili şirket için bir ilke imza atabilir. Bir sonraki kulaklık modeli de buna benzer bilgiler sunuyor ve bu da oldukça dikkat çekiyor. Samsung’dan 2022’de kesin olarak Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 katlanabilir telefon modelleri, sunulacak. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir