Geçtiğimiz hafta içi global pazarda yerini alan Apple imzalı yeni kablosuz kulaklık Beats Fit Pro için resmi Türkiye satışı da uzun bir süre sonra başladı. Apple tarafından geliştirilen Beats Fit Pro kablosuz kulaklık, Türkiye’de dört farklı renk seçeneği ile 3.149 TL fiyat etiketiyle (10-14 Şubat arası gönderim) satın alınabilir. 

Apple elektrikli aracı için sunroof patenti aldı

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple’ın resmi internet sitesinden satın alınabilecek olan bu ürün, Türkiye özeliğinde belirlenen fiyat etiketiyle kısıtlı bir kitleye hitap ediyor. Özellikle de sık sık aktif olan kişilere ve spor yapan bireylere hitap eden kulak içi formundaki bu ürün, ANC yani aktif gürültü engelleme özelliğine sahiptir. Merkezinde  Apple imzalı H1 çipin yer aldığı söz konusu bu kablosuz model, Hey Siri özelliği ile beraber kullanıcıların beğenisine sunuluyor. U. kısımları silikon şeklinde olan ve böylelikle de kulağa çok daha iyi bir şekilde sabitlenen bu kablosuz kulaklık, ANC açık haldeyken 6 saatlik bir pil ömrü vadediyor. Bu süre şarj özelliklerini de unutmuyor ve şeffaflık moduyla talep edilirse etrafı daha iyi duymak konusunda yardımcı oluyor. Telefon görüşmesi için de aktif olarak kullanılabilen söz konusu bu ürün, yalnızca Apple değil, Android ekosistemi ile de uyumlu bir şekilde çalışabiliyor. 

12 2

Firma bu konuda şu açıklamayı yapıyor:

“Beats Fit Pro, Bluetooth bağlantısı aracılığıyla kutusundan çıktığı andan itibaren Android aygıtlara kolayca bağlanıyor. Android için Beats uygulaması sayesinde tek dokunuşla eşleştirme, özelleştirilmiş denetimler, pil düzeyleri, aygıt yazılımı güncellemeleri ve kulaklıklarınızın kulağınıza tam oturmasını ve en iyi ses performansını sunmasını sağlayan Uygunluk Testi gibi gelişmiş özelliklerden yararlanabiliyorsunuz.” 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir