Ocak ayında iQOO ailesi için yeni bir lansman düzenleyen Vivo, ürün yelpazesini genişletti. Şirket, iQOO 9T ile ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

iQOO Neo 6’dan ilk detaylar geldi

Akıllı telefonlarıyla belirli bir kullanıcı kitlesi oluşturan Vivo, akıllı telefon yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Ocak ayının ilk haftasında tanıtılan amiral gemisi akıllı telefonlar iQOO 9 ailesine bir yeni üye daha eklendi. iQOO 9T akıllı telefonun özellikleri ortaya çıktı.

iQOO 9T, Snapdragon 8 Gen 1 ile Temmuz ayında gelecek

Vivo, en son amiral gemisini iQOO 9, iQOO 9 Pro ve iQOO 9 SE modelleriyle genişletmeye hazırlanıyor. Aileye katılan son isim olan iQOO 9T, Android için son teknoloji olarak bilinen Snapdragon 8 Gen 1 ile Temmuz ayında Hindistan’da piyasaya sürülecek.

Yeni modelin ekranı AMOLED teknolojisi kullanılarak yapılacak. Öte yandan yenileme hızı ve boyut bilgisi paylaşılmadı. Ayrıca ekranın Full HD veya Quad HD formatında bir panele sahip olması bekleniyor.

Önceki iQOO 9 serisi, 120W kablolu şarjı destekler. Ailenin son üyesi de bu özelliğe sahip olacaktır. Ayrıca 50W kablosuz şarj özelliğine sahiptir. Henüz teyit edilmemiş olsa da iQOO 9T, 4.700 mAh pil ile gelecek.

iqoo 9tnin teknik ozellikleri ortaya cikti

Öte yandan iQOO 9T akıllı telefonun başka teknik özellikleri bilinmiyor. Ancak genellikle diğer aile üyeleriyle aynı özelliklere sahip olmaları bekleniyor. iQOO 9 serisinin arkasında 50 MP ana kamera, 13 MP ultra geniş açı sensörü, 13 MP derinlik sensörü ve ön tarafında 16 MP selfie kamerası bulunuyor. Cihaz hakkındaki yeni gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Peki siz ülkemizde satışa sunulan iQOO telefon modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz? iQOO 9T ülkemizde satışa sunulursa almayı düşünür müsünüz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir