Geekbench veritabanında yeni bir model daha görüntülendi.I2126 model numarasına sahip iQOO akıllı telefonun iQOO Neo 6 olduğu ortaya çıktı. Yeni versiyon için son çalışmaları yapan iQOO, önümüzdeki günlerde yeni bir tanıtım yapacak. Yeni modelde amiral gemisi donanımlara yer verilmesi, güçlü bir performans sunacak telefonun geliştirildiğini gösteriyor.

iQOO Neo 6 neler sunacak?

Vivo tarafından piyasaya sunulmak için hazırlanan V2196A modelinin bazı özelliklerinin değiştirilmiş versiyonu olarak iQOO Neo 6 geliştiriliyor. Geekbench verilerine göre iQOO Neo 6 modelinde Qualcomm Snapdragon işlemci kullanılacak. Şirketin amiral gemisi modeli olan Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti, böylece telefon için ihtiyaç duyulan performansı sunacak. 3 GHz hızında bir çekirdek, 2.5 GHz hızında çalışan 3 çekirdek ve 1.79 GHz hızında çalışan 4 çekirdek ile 8 çekirdekli bir işlemciye ev sahipliği yapan iQOO Neo 6 böylece şimdiden dikkat çekmeyi başarmış durumda.

iQOO Neo 6 1
iQOO Neo 6 için paylaşılan rapor

Listeye göre telefon 12 GB RAM ile gelecek. Android 12 işletim sistemi çalıştıran akıllı telefon, 120Hz yenileme hızının desteklendiği 6.62 inç Full HD+ OLED ekran var. 4700 mAh batarya, 80W hızlı şarj desteği ile ideal bir kullanım sunacak modelde versiyonlar ise şöyle olacak;

  • 8 GB RAM + 256 GB depolama alanı
  • 12 GB RAM + 256 GB depolama alanı

163×76.16×8.5mm ölçülerindeki telefonun renkleri ise siyah, mavi ve turuncu.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir