Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple’ın en yeni iPhone modeli yeni iPhone SE için bugün şirket özelinde sevindirici bir haber geldi. Model için üretim kesiliyor. 10.999 TL başlangıç fiyatına sahip olan yeni iPhone SE için Türkiye satışı geçtiğimiz haftalarda geniş çaplı bir şekilde başladı. Apple’ın kendisi yanında pek çok diğer satış kanalının stoklarına da giren cihaz, Apple’ın resmi sitesinde sattığı güncel en uygun fiyatlı iPhone modeli konumunda bulunuyor. 

Apple Pay Rus kullanıcılara tamamen kapalı hale getiriliyor

Eski tip tasarımı ile oldukça dikkat çeken telefon, elde edilen bilgilere göre küresel olarak beklendiği kadar da talep görmüyor. Bu esasında büyük bir sürpriz değildir çünkü telefon güçlü olmasına rağmen oldukça eski gözüktüğü de bir gerçektir. Telefona olan düşük talebin etkisi ile daha bir hafta içerisinde üretim sayısı azaltılan cihaz, 2022 içerisinde tahmin edilenden en az 10 milyon ünite daha az üretimi yapılacak gibi gözüküyor. 

2 11

“iPhone SE, ikonik tasarımı, olağanüstü performansı ve hesaplı fiyatıyla mevcut kullanıcılar ve yeni iPhone müşteriler için olağanüstü popüler bir seçenek oldu. Bu yıl, A15 Bionic sayesinde şimdiye kadar ki en güçlü ve dayanıklı iPhone SE’yi daha iyi pil ömrüyle geliştirdik. iPhone 13 serisindekiyle aynı olan bu çip; Akıllı HDR 4, Fotoğrafik Stiller ve Deep Fusion gibi gelişmiş kamera özelliklerinin de kapılarını açıyor.” diyen Apple’ın Global iPhone Ürün Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Kaiann Drance, sözlerini şöyle sürdürüyor:  “Üstelik iPhone SE, kullanıcıların 5G ile daha hızlı dosya indirmesini ve yüklemesini, daha yüksek kalitede video izlemesini, uygulamalarda gerçek zamanlı etkileşimi ve çok daha fazlasını sağlıyor. En yeni nesil teknolojiyi ve performansı bu fiyatla ancak Apple sunabilirdi.” 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir