iPhone SE 3 tanıtım tarihi aktarıldı. ABD merkezli teknoloji devi Apple, yeni iPhone modellerini ne zaman tanıtacağı hakkında yeni bilgiler aktardı. 

iPhone SE 3’ün tanıtım tarihi ile ilgili bilgiler aktarıldı. Bloomberg’de görev yapan Mark Gurman, yeni iPhone modellerinin tanıtımını ne zaman yapacağı hakkında açıklamada bulundu. Teknoloji devi tarafından düzenlenecek olan bu sanal etkinlik sırasında söz konusu cihazı tanıtılacağı iddia edildi. Peki, söz konusu iPhone cihazlarının tanıtımı ne zaman yapılacak?

iPhone SE 3 ne zaman tanıtılacak?

4 5

Yeni iPhone SE ile ilgili pek çok önemli detay elde edildi. Bloomberg’de görev yapan Mark Gurman, iPhone SE 3 modelinin ne zaman tanıtıma sunulacağına dair çeşitli iddialar elde edildi. Elde edilen bilgilere göre ise cihazın lansman tarihi açıkladı. Gurman, Power On isimli podcast programının son kısmında kullanıcıların heyecan verici önemli miktarda artıran bir iddia ortaya atıldı. Bazı kaynaklara göre Apple, 5G bağlantı desteğine sahip olan iPhone SE 3 modeli için mart ve nisan ayında bir etkinlik gerçekleştirmek adına plan kuruyor. 

Apple’ın 2022’deki ilk etkinliği beklenenden yakın olabilir

ABD merkezli olan teknoloji devi Apple’ın 2022 yılında ilk sanal etkinliği için hazırlıklara başladığını dile getiren Gurman, söz konusu sanal etkinliği mart ya da nisan ayarı içerisinde gerçekleşeceğini dile getirdi. Mark Gurman, söz konusu bu sanal etkinlik ile beraber yeni iPhone SE modeli üzerinde duracağını belirtti. Ming-Chi Kuo gibi sanal kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Gurman, yeni iPhone modelinin halihazırda bulunan iPhone SE modeliyle benzer özelliklere sahip olacağı belirtildi. Apple’ın yakın zaman içerisinde tanıtmayı planladığı iPhone SE 3 modelinde bazı değişiklikler söz konusu olacak. Bu yeni akıllı cep telefon modelinde yeni çip ve 5G bağlantısı olmak üzere bazı yükseltmeler yapılacak. 

Başarılı şirket aynı zamanda bu yeni bir Mac Pro, MacBook Air ve daha pek çok ürün üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Söz konusu bu ürünler mart veya nisan ayında gerçekleşecek olan etkinlik ile tanıtılıp tanıtılmayacağı şu an için bilinmiyor. Gurman, Apple’ın ikinci etkinliği WWDC’nin ise Haziran ayında gerçekleşeceği bildiriyor. WWDC’de muhtemelen iOS 16, tvOS 16, MacOS 13 ve WatchOS 9’un da tanıtımı yapılacak. Söz konusu bu güncellemeler ile beraber hangi yeni özellikleri sunulabileceğine yönelik şu an için herhangi bir bilgi yoktur. Bazı kişiler ise WWDC etkinliğinin fiziksel olarak gerçekleşeceğini düşünüyor ancak Gurman, söz konusu etkinliğin sanal olarak düzenleneceğinin altını çizdi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir