iPhone 15 Pro, son söylentilere ve sızıntılara dayanarak Apple’ın en gelişmiş iPhone donanımlarından biri olacak şekilde inşa ediliyor. Yeni bir iddiaya göre, gelecek yılın iPhone Pro’su veya muhtemelen yeni Ultra modeliyle birlikte, benzer şekilde Apple’ın Watch Ultra’sında bulunan bir titanyum malzeme sayesinde şimdiye kadarki en sağlam yapıya sahip olabilir.

iPhone 15 serisinde USB-C hızları farklı olacak

 Twitter’da VNchocoTaco adlı bir kullanıcı Cupertino devinin özellikle iPhone 15 Pro modellerinde daha sağlam bir titanyum tarafı entegre etmek için test ettiğini iddia ediyor. Eğer oynarsa, bu, standart ve profesyonel modeller arasındaki boşluğu daha da genişletecek ve birincisi paslanmaz çelik kenarlarla sıkışacaktır.

Kaynak ayrıca, Apple’ın keskin arka kenarlardan geçiş yapabileceğini ve eğimli veya tıraşlı dokunuşlar sunabileceğini söyledi. Bunun nasıl görüneceğini hayal etmek için iPhone 11, benzer tasarıma sahip en yakın cihazdır. Cihaz, yuvarlak metal kenarlarla buluşan kavisli arka cama sahiptir.

Sızdıran, heyecan verici ayrıntılara rağmen, henüz nihai olmadığı için bu spekülasyona çok fazla bahis oynamamamız gerektiğini ekliyor. Apple sonunda rotasını değiştirebilir ve titanyuma kıyasla üretimi daha kolay olan paslanmaz çeliğe geri dönebilir.

iPhone 15 Pro’nun avantajları

İPhone 15 Pro (Max) için söylentili yapının ötesinde, daha premium ikilinin ayrıca katı hal düğmeleri, 8 GB RAM ve A17 Bionic yonga setine sahip olduğu söyleniyor. Bu arada, tüm iPhone 15 modelleri nihayet Dynamic Island ekranı ve USB-C bağlantı noktasından yararlanabilir. Apple’ın bir sonraki iPhone’u Eylül 2023’te duyurması bekleniyor.

iPhone 15 Pro’da hangi iPhone tasarımını görmeyi tercih edersiniz? Bu konudaki düşüncelerinizi duymak isteriz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir