Aylardır iPhone 14 serisine dair çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Resmi olan veriler ile iPhone 14 gündemde kalmaya devam ederken, dün önemli gelişmeler yaşandı ve iPhone 14 sızdırıldı.

iPhone 14 serisinin 7 Eylül tarihinde tanıtılacağının açıklanması ile birlikte iPhone 14 için geri sayım başladı. Etkinlik için özel davetiyeler göndermeye başlayan Apple, yeni teknoloji ve donanımlarla desteklediği modellerini görücüye çıkaracak. Ancak etkinlik öncesinde paylaşılan yeni fotoğraflar, iPhone 14 Pro tasarımının şimdiden öğrenilmesini sağladı. Fotoğraflara göre mor gibi farklı renklerde modellerin gelebileceği de görülüyor.

iPhone 14 ve iPhone 14 Pro arasındaki farklar netleşiyor

iPhone 14 Pro nasıl görünecek?

iPhone 14 söylentileri ile ilgili en çok dikkat çekenlerden birisi çentikler olmuştu. Çentik tasarımını değiştirmesi beklenen Apple, daha küçük, delik bir tasarıma geçiş yapabilir. Zira paylaşılan yeni fotoğraflarda da bu yenilik net olarak görülebiliyor.

iPhone 14 Pro için paylaşılan bir diğer fotoğrafta ise potansiyel renkler ön plana çıkarılmış durumda. Apple’ın bu yıl bir mavi renkte bir iPhone 14 Pro piyasaya sürmeyeceği iddia edilirken paylaşılan fotoğraflar bu iddianın gerçek olmadığını gösteriyor.

Üstelik bir diğer paylaşımda mor renkteki bir versiyonu görmek de mümkün.

Fotoğrafların ve iddiaların gerçek olup olmadığını 7 Eylül’de yapılacak tanıtımda öğrenebileceğiniz. Bu tarihe kadar iPhone 14 modelleriyle ilgili yaşanan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir