Tanıtımına henüz çok uzun bir süre olmasına rağmen iPhone 14 ailesi ile ilgili bilgiler gündemde yer almaya devam ediyor. Son olarak paylaşılan verilere göre iPhone 14 Pro modellerinde kamera çözünürlüğü 12 megapiksel yerine 48 megapiksel olacak. Apple, kamera donanımlarını, çok daha iyi bir performans sunabilmek adına güncelleyecek. 

iPhone 14 için sızıntılar devam ediyor

Daha önce de iPhone 14 Ailesi için pek çok farklı bilgi gündeme gelmiş ve yeni seri dahilinde iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max ve iPhone 14 Max modellerinin piyasaya sürüleceği belirtilmişti. Yeni yıl itibari ile mini modelini devre dışı bırakacak olan Apple, bu modeli yerine standart bir Max versiyonunu kullanıcılar ile paylaşacak. Bu telefonlarda 2 adet 6.1 inç ve 2 adet 6.7 inç ekranlı seçenekler sunulacak.

Kamera özellikleri güncelleniyor

Özellikle iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modellerinin kameralarında yer alacak donanımlar hakkında yapılan paylaşımlar, kullanıcılar için çok daha fazla dikkat çekti. Bugüne kadarki süre içerisinde telefonlarında 12 megapiksel çözünürlüğün üzerine çok fazla çıkmayan ve bu lensler ile etkileyici kamera performansı sunan Apple, özellikle rakiplerinin bu alanda cömert davranması nedeniyle zaman zaman eleştiriliyordu. Yeni modeller ile birlikte sektördeki bu durumda da ciddi bir değişiklik yapılacak. 48 megapiksel destekli yeni modeller ile birlikte telefonlar 8k video desteğine sahip olacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir