Her yıl yeni modellerini tanıtarak dünya genelinde büyük ilgi gören Apple’ın bu yılki tanıtımı ne zaman? iPhone 14 ne zaman tanıtılacak? İşte ilk detaylar.

Apple, sonbaharda düzenlediği etkinlikler ile iPhone, iPad ve Apple Watch serilerinin yeni modellerini tanıtıyor. Yıl boyunca konuşulan ve farklı özelliklerle desteklenerek ilgi gören yeni modeller için bu yılki geri sayım da başladı. Eylül ayında yapılan tanıtımlar için Mark Gurman tarafından yapılan son paylaşımlar sektöre dikkat çekti.

iPhone 14 serisi için dudak uçuklatan fiyat iddiası

Mark Gurman açıkladı: iPhone 14 ne zaman tanıtılacak?

iPhone 14 ne zaman tanıtılacak konusunda son gelişmeleri aktaran Gurman, tanıtımın 7 Eylül 2022’de yapılacağını öne sürdü. Apple konusunda yaptığı paylaşımlar ile alanın en güvenirli isimlerinden birisi olan Gurman, bu paylaşımı ile tanıtıma çok yakın olduğumuzu gösterdi.  7 Eylül’de yapılacak tanıtımda, iPhone 14 serisi, Mac, iPad, AirPods Pro ve Apple Watch modellerinin yer alması bekleniyor.

2021’de 23 Eylül’de düzenlenmişti

Apple’ın 2021 yılındaki tanıtımı 23 Eylül tarihinde gerçekleşmişti. Şirketin 2016 ile 2021 yılları arasında yaptığı tanıtımlarda tarihler sırasıyla ise şöyle;  16 Eylül, 22 Eylül, 3 Kasım, 21 Eylül, 20 Eylül, 23 Ekim ve 23 Eylül.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir