Sürdürülebilirlik odaklı yazılım geliştiren IntegrityNext platformu, EQT Growth fonu tarafından 100 milyon euro yatırım aldı.

IntegrityNext, EQT Growth fonundan yatırım aldı
Sürdürülebilirdik odaklı yazılım platformu IntegrityNext‘e, EQT Growth fonu tarafından 100 milyon euro yatırım yapıldı.

2016 yılında Martin Berr-Sorokin (CEO), Nick Heine (COO) ve Simon Jaehnig (CRO) tarafından kurulan platform, işletmelerin ESG (Çevresel,sosyal, kurumsal yönetişim) ihtiyaçlarını karşılama, ESG risklerini yönetme ve işletmeleri düzenleme gibi faaliyetlerde bulunuyor. IntegrityNext girişimi, işletmeleri tedarik zincirinin sürdürülebilirliğini iyileştirmeye yönelik güçlendirme çalışmaları gerçekleştiriyor. Verilerin daha hızlı ve kolay bir şekilde toplayarak analiz edilmesini ve yönetilmesini sağlayan IntegrityNext, bulut tabanlı tedarik zinciri izleme platformu olarak tanınıyor.

IntegrityNext, riski değerlendirerek ve müşterinin tedarik zincirinin büyük bir parçasını ESG ölçütleri ve uyumluluğu açısından takip edip paydaşların taleplerini ve ihtiyaç duyulan düzenlemeye yönelik gereklilikleri karşılamalarına olanak sağlıyor.

Almanya Merkezli Girişim 190’dan Fazla Ülkeye Tedarikçi Çözüm Hizmeti Sunuyor

Bulut tabanlı yazılım platformu IntegrityNext’in Infineon, Siemens Gamesa, SwissRe, Hilti ve Kion gibi şirketler dahil olmak üzerine 200’den fazla müşteri tarafından kullanıldığı düşünülüyor. Aynı zamanda girişim, 190’dan fazla ülkeye 1 milyon tedarikçi çözüm sağlıyor.

Yazılım platformu IntegrityNext, EQT Growth fonundan 100 milyon euro yatırım aldı.
Yazılım platformu IntegrityNext, 190’dan fazla ülkeye 1 milyon tedarikçi çözüm hizmeti sunuyor.

Almanya-München merkezli girişim; SAP, Coupa ve Celonis gibi alanında önde gelen kurumsal yazılım araçlarıyla ortaklık kurarak sistemlerine entegre olmayı başardı. Bu ortaklıklar sayesinde çok sayıda endüstride tedarik zinciri değerlendirmeleri sunmasına imkan sağlıyor.

Sürdürülebilirlik Odaklı Yazılım Platformu IntegrityNext, Aldığı Yatırım ile Konumunu Sağlamlaştırmayı Hedefliyor

IntegrityNext CEO’su ve kurucu ortağı olan Martin Berr-Sorokin girişim hakkında açıklamada bulundu, “ESG’nin önemi, modern işletmeler için çok da yeni bir kavram olarak gözükmüyor. Bununla beraber, AB’nin CSRD’si yada Almanya’nın LkSG’si gibi düzenleyici çerçeveler yürürlüğe girmeye başladıkça tedarik zinciri sürdürülebilirliği ve şeffaflığı, işletmeler için olmazsa olmaz bir duruma dönüştü.” dedi.

Yatırımcı firma, EQT Growth Investment danışma ekibinden Dominik Stein, “IntegrityNext girişiminin sahip olduğu teknoloji, müşterileri tedarik zincirlerinin ESG riskleri için kolayca izleyebilmeleri, onaylayabilmeleri için otomatikleşmiş bir yol sunuyor.” dedi.

IntegrityNext girişimi, EQT Growth fonundan aldığı 100 milyon euro yatırım ile Avrupa düzenlemelerine hizmet edecek şekilde genişletmeyi ve Almanya’da sahip olduğu konumu sağlamlaştırmak için kullanmayı hedefliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir