Sosyal ağ Instagram, hashtag’leri değiştireceğini duyurdu. İşte henüz test aşamasında olan yeniliklerin detayları…

Instagram sosyal ağı, hashtag kullanımıyla ilgili yeni bir güncelleme getiriyor. Etiketler, aynı veya benzer kategorideki gönderilere ekleyerek paylaşımın daha fazla kişiye ulaşmasını sağlar.

Instagram’ın kendi blog hesabından paylaştığı blog yazısına göre etiket kullanımında düzenleme olacak. Etiketlerin düzenlemede kullanımı kategorilere ayrılır ve buna göre kullanılır. Peki yeni etiketleri kullanmanın detayları nasıl? Gelin detaylı haberlere bir göz atalım mı?

Instagram etiketleri üç kategoriye ayrılacak

Sosyal medya platformu Instagram dünkü blog gönderisini paylaştı. Şirket, bu gönderide etiketler için işlevselliğinin değişeceğini ve üç seçeneğe ayrılacağını duyurdu. Etiketler artık esas olarak kullanıcıların bilgileri daha hızlı bulmasına yardımcı olmak ve eylemi desteklemek için kullanılıyor.

Kullanıcılar herhangi bir konu hakkında bilgi almak için Yardım’ı kullanabilir, bir konu hakkında bilgi paylaşmak için sözcüğü yayabilir ve bir konuyu finanse etmek için bağış toplama kampanyaları oluşturabilir.

Instagram silinen gönderileri geri getirme

Platform, konuyla ilgili yayımladığı blogunda şu açıklamayı paylaştı:

“Bu yeni özellik ile, doğrudan etiketler aracılığıyla sosyal amaçlarla ilgili haberleri destekleyebilecek, bağış toplayabilecek ve yayabileceksiniz. Etiketler, uzun zamandır insanların Instagram’da desteklemek için yeni nedenler keşfettiği bir yerdi ve şimdi belirli hareketlerle ilişkili belirli etiketleri aradığınızda, onları destekleme seçeneğiniz olacak.”

Peki siz Instagram’ın test etmeye başladığı yeni etiketler özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu özellik platforma işlevsellik kazandıracak mı?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir