Instagram’da iOS kullanıcıların uygulamadan atılmaya başlaması sorun yaratıyor.  Instagram beni atıyor, kendini kapatıyor hatasına çözüm ne? İşte detaylar.

Instagram uygulamasının iOS sürümü için geçtiğimiz günlerde bir güncelleme geldi. Güncelleme ile uygulamada iyileştirmeler ve yeni özellikler getirilmek istense de yeni bir hata ortaya çıktı. Uygulamayı kullanamayan kullanıcılar durumu sosyal ağlarda paylaşmaya başladı. Çoğu kullanıcının ortak sorunu ise Instagram beni atıyor, Instagram kendini kapatıyor oldu.

İlginizi çekebilir: Instagram not bırakma nasıl yapılır?

Instagram beni atıyor sorunu nasıl çözülür?

Instagram beni atıyor, kendini kapatıyor sorununu bildiren bir kullanıcı.
Instagram beni atıyor, kendini kapatıyor sorununu bildiren bir kullanıcı.

DownDetector gibi global platformlara bakıldığında Instagram beni atıyor hatasının tüm dünya genelinde yaşandığı görülüyor. Bu nedenle hatayı alan kullanıcıların sadece kendilerinde değil, global olarak bu hatanın alındığını bilmesi gerekiyor. Instagram cephesinden konuyla ilgili henüz bir adım atılmış değil.

Android kullanıcıların sorun yaşamadığı Instagram kendini kapatıyor hatasında iOS kullanıcılarının hata alması, güncellemeye bağlı bir problem olduğunu gösteriyor. Bu sorunu çözmek isteyenlerin güncellemeden önceki sürümü yüklemesi öneriliyor. Böylece güncelleme ile gelen hatadan kurtulabilir ve sorunu çözebilirsiniz. Bunun için Instagram APK indir gibi farklı sürümleri kullanmaya imkan veren platformları tercih edebilirsiniz.

Konuyla ilgili yaşanan gelişmeler

Hesaplar askıya alınmaya başladı. İlgili haber: Instagram hesabım askıya alındı ne yapabilirim? Instagram düzeldi mi?

iOS için Instagram indir

Android için Instagram indir

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir