Çin merkezli teknoloji şirketi Huawei, basın mensupları ile gerçekleştirmiş olduğu etkinlik kapsamında yeni ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Huawei’nin tanıtımını yaptığı yeni ürünler arasında MatePad Pro 12.6, Sound Joy ve Watch Fit mini adlı cihazlar yer alıyor. 

Oyun odaklı Chromebooklar yakında çıkabilir

Yeni sunulan ürünler Huawei Online mağazası üzerinden de kullanıcıların beğenisine sunuldu. MatePad Pro, 12,6 inçlik OLED ekran üzerine kuruludur. 16:10 en boy oranı sunan tablet yüzde 90 oranında ekran gövde oranı ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. DCI-P3 renk gamına destek veren MatePad Pro, TÜV Rheinland Full Care Display 2.0 sertifikasına sahip olan bu iki tablet kullanışlı özellikler ile geliyor. 12,6 inçlik HUAWEI MatePad Pro, 2. Nesil M-Pencil, Manyetik Klavye ve taşıma kılıfı hediyeleriyle birlikte Huawei Online Mağaza üzerinde ön satışa sunuldu. 14.000 TL fiyat etiketine sahip olan bu tablet için aynı zamanda vade farksız 4 taksit fırsatında da faydalanılabiliyor.

7 1

Hafif tasarımıyla dikkat çeken Huawei Watch Fit mini’nin gövdesinde ve kulplarında titanyum alaşım kullanıyor. Bu malzeme sayesinde diğer malzemelerden hem daha hafif hem de daha dayanıklı bir gövde üzerine kuruludur. Deri kayışın yanı sıra silikon kayışların da kullanılabileceği saat kire ve tere karşı dayanıklı bir şekilde tasarlanmıştır. Söz konusu bu akıllı saat, 96 egzersiz moduna sahiptir. 1,47 inç AMOLED ekran üzerine kurulan bu saatin etiket fiyatı ise 1.199 TL’dir. Akıllı saat vade farkı olmadan 4 taksit imkanıyla satın alınabilir. 

Huawei Sound Joy, uygun fiyat etiketine sahip olacak

Devialet iş birliğinde geliştirilen Huawei Sound Joy da satışa sunulan bir diğer başarılı ürün olarak dikkat çekiyor. 8800 mAh pil özelliğine sahip olan hoparlör tam dolu pille 26 saate kadar kullanım imkanı sunuyor. IP67 sertifikasına sahip olan hoparlör Devialet’in SAM teknolojisinden faydalanıyor. Derin bas gücü sağlamak için 2 yönlü hoparlör sisteminin kullanıldığı hoparlörün fiyatı ise 2.199 TL şeklinde belirtilmiştir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir