Sağlıklı yaşam konusunda farkındalık her geçen gün daha da artmaktadır. Huawei  Watch GT 3 de farkındalığa sahip olan kişilere, uzun bir pil ömrü sunarken, yeni tasarlanan HUAWEI TruSeen 5.0+ yazılımı ve donanımsal olarak geliştirilen, dinamik kalp atış hızı ve aynı zamanda SpO2 izleme doğruluğunda daha fazla gelişim sağlayarak dijital sağlık alanında yeni bir devi başlatmak adına planlar kuruyor. 

Huawei Watch GT 3 rakiplerini sollayacak mı?

Huawei  Watch GT 3, zaman zaman kullanıcıların vücutlarında yaşanan değişiklikleri anlamak adına kalp atış hızı, SpO2, uyku, solunum, stres, adet döngüsü vb. gibi tüm gün sağlık yönetimi konusunda yardımcı oluyor. Akıllı cep telefonlarda yer alan Huawei Sağlık uygulaması ile aynı zamanda egzersiz ve sağlık izleme verilerini zamanında senkronize etme özelliğine sahiptir. Cihaz ile beraber sizin ve ailenizin fiziksel ve zihinsel sağlık anlamında takip ederek sağlıklı bir yaşam için yardımcı oluyor. Huawei veri işleme kapasitesini 4 kata çıkarırken, sinyal kayıp oranını en aza indiren ve özellikle de dinamik kalp atış hızı izleme konusunda doğruluğunun düşük olduğu egzersiz anlarında kalp atış hızı izleme konusunda daha kapsamlı bir şekilde iyileştiren ve en yeni HUAWEI TruSeen 5.0+ teknolojisini yeni akıllı saatine getirdi.

8 8

TSMC ile Apple önemli bir ortaklık gerçekleştirdi

Sektör genel olarak ölçüm eşiği olarak 10 bpm’lik sapmayı göz önünde bulundur. Yeni Huawei  Watch GT 3 ise, elde ettiği veriler doğrultusunda daha doğru bir şekilde kalp atış hızı değişiklikleri olan senaryolarda bile pek çok kez senaryoda 5 bpm’lik sapma %95’in üzerine çıkabiliyor. HUAWEI TruSeen 5.0+’ın oldukça başarılı olan parazit önleyici ve gürültü azaltma tasarımı , düzensiz bir şekilde azaltma tasarımı, düzensiz hareketlerden dolayı ortaya çıkan hareket gürültüsü ile daha güçlü bir kullanım sağlanıyor. Bunun yanı sıra HIIT, yoga, aerobik, ip atlama da olmak üzere egzersiz esnasında kalp atış hızı ölçümlerinin doğruluğundan söz ediliyor. 

Çin merkezli teknoloji şirketlerinden Huawei  tarafından 4 yıl boyunca geliştirilen ve optimize edilerek Huawei  Watch GT 3’e entegre edilen HUAWEI TruSleep 2.0, kullanıcıların uykusunu rahatsız etmeden uyku aşaması takip etme, gerçek zamanlı olarak kalp atış hızı izleme, uyurken kalp atış hızı izleme ve hatta uyku kalitesi analizi de yapmak mümkündür. Huawei  Watch GT 3 aynı zamanda kullanıcıların uyku süresini her an otomatik bir şekilde algılayarak kapsamlı bir şekilde uyku takibi yapar ve konu hakkında size bilgi verir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir