Huawei Watch 3 Pro, birbirinden farklı özellikler ile kullanıcılara kusursuz bir kullanım sunuyor. Şimdi ise Huawei Watch 3 Pro taksi çağırma özelliği tanıtıldı.

1.43 inç boyutuna sahip olan Huawei Watch 3 Pro adlı akıllı saatler için taksi çağırma özelliği geliştiriliyor. AMOLED ekranıyla dikkat çeken Huawei Watch 3 Pro,yeni özellikler ile daha işlevsel bir kullanım sunmayı hedefliyor. Huawei Watch 3 Pro, 466 x 466 piksel ekran çözünürlüğüne sahip olup, gövde kısmında titanyum alaşım kullanılmıştır. 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanıyla güçlü bir kullanım sunan Huawei Watch 3 Pro ile kullanıcılar artık kolaylıkla akıllı saatlerinden taksi çağırabilecekler. Kullanıcıların bu özellikten faydalanabilmesi için Harmony OS 3’ün en son sürümü güncellenmiş olması gerekiyor. 

Huawei Watch 3 Pro ile taksi çağırmak mümkün

huawei watch 3 pro taksi cagirma ozelligiyle yenilendi

Çin merkezli teknoloji şirketlerinden Huawei tarafından yapılan yeni bir çalışma Çin’in gündeminde dikkat çekti. Kullanıcılar artık, Petal Maps uygulamasını kullanarak akıllı saatlerinden hızla taksi çağırabilecekler. Kullanıcılar taksi çağırmanın yanı sıra çağırdığı taksinin modeli ve güzergahını da kolaylıkla seçebilecekler. Patel Maps’in haritası sayesinde taksinin çıktığı nokta ile ulaşacağı güzergah hakkında da bilgi edinmek mümkün olacak. Zaman içerisinde önemli veriler toplayacağı düşünülen söz konusu bu özellik daha sonra kullanıcıların yardım etmesiyle beraber güzergahların listesi genişletilecek ve ilgili güzergahlar kişilere önerilecek. Bunun yanı sıra Huawei Watch 3 Pro’daki navigasyon sisteminin Huawei dışında farklı bir şirkete bağlı değildir.

Huawei tarafından aktarılan bilgilere göre Watch 3 Pro modelinin arayüzü, plaka, renk ve rota gibi taksi bilgileri sunmaktadır. Kullanıcılar buradan, sürücünün gerçek zamanlı olarak nerede olduğunu ve seyahat süresinin ne kadar olacağı gibi ayrıntılar hakkında bilgi edinebiliyorlar. Bunun yanı sıra şifresiz ödeme sistemi ile uyumlu bir altyapıya sahip olan bu akıllı saat ile, yolculuğun bitmesi durumunda ödemeyi otomatik bir şekilde de yapabilirsiniz.

Snapdragon AR2 Gen 1 resmi olarak tanıtıldı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir