HUAWEI’nin en yeni amiral gemisi tableti HUAWEI Matepad Pro 2022 ile karşınızdayız. Harika görünümü, güçlü işlemcisi ve yapabildikleriyle ilgiyi hak eden tablet ise yeni MatePad Pro.

HUAWEI MatePad Pro, neredeyse bazı dizüstü bilgisayarların ekranları boyutunda olan 12,6 inç ekrana sahip ilk HUAWEI tablet Ekranın boyutu önemli çünkü, ekran alanınız arttıkça tabi ki tabletle yapabilecekleriniz de buna bağlı olarak artıyor. diğer bir faktör de, MatePad Pro gibi güçlü cihazlarda birden çoklu masaüstünü desteklemesidir. Bu sayede ekranda birden fazla uygulamayı çalıştırabilir ve bant genişliğini verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. HUAWEI MatePad Pro’da aynı anda dört adede kadar uygulamayı açabilir. İkincisi, yaratıcılar için ekran dijital bir tuval gibidir. büyük ekran size yaratıcılığınızı serbest bırakma özgürlüğü verir.

Tablet ekranının özellikleri arasında OLED panel, %90 ekran gövde oranı, yüksek renk doğruluğu, ΔE < 1, 120 Hz yüksek yenileme hızı ve 1,07 milyar renk ekran gibi önemli özellikler yer alıyor. TÜV Rheinland Full Care Display 3.0 Sertifikas’nı sahip alan tablet, donanım seviyesinde düşük mavi ışıklı göz koruma özellikleri, kullanıcının görsel sağlığını koruması için her detayı dikkate alıyor.

Huawei MatePad Pro, Türkiye’de ön siparişe açıldı

HUAWEI MatePad Pro 2022 Üretkenlik ve Office

Kullanıcılar tabletle uygulamaya göz atarken, uygulamanın her iki yanındaki boşluklarda yukarı veya aşağı kaydırarak uygulama alanları arasında gezinebiliyor. Uygulama Çoklayıcı gibi kullanıcı dostu arayüz tasarımları burada devreye giriyor.

Biri ekranın sol tarafında, diğeri sağ tarafında olmak üzere iki bölünmüş pencereyle ile kullanıcı, sanki aynı anda iki pencere açıkmış gibi, kilit fonksiyonunun kilidini açarak, aynı uygulamayı her iki pencerede de kullanabilir. Örneğin, bir üretkenlik/sohbet uygulamasında kullanıcılar bir pencerede arkadaşlarıyla konuşabilir ve başka bir pencerede e-posta yazabilir. Veya bir alışveriş uygulaması kullanarak iki pencereden kullanarak iki ürün fiyatları kolayca karşılaştırabilirler.

HUAWEI’nin Uygulama Çoklayıcı, kullanıcıların büyük tablet ekranlardan keyfini çıkarmasını sağlar ve devrim niteliğinde bir yatay kullanıcı deneyimleri sağlıyor.

Huawei uygulama galerisi ve diğer önemli yazılım özellikleri

En önemli noktalardan biri olan yazılım kısmına geçelim. Programın Huawei akıllı telefonlar ve tabletlerde eşsiz bir yeri var. Çünkü Huawei bu alanda çözümleriyle tüketici buluşuyor. Huawei Uygulama Galeri ve HMS Huawei Mobil Servisleri- telefonun kalbini oluşturuyor.

Peki, Huawei Uygulama Galerisi buna değer mi?

Temel olarak, cevap kesinlikle evet. Çünkü Huawei kendi pazarını ön plana çıkarmaya başladığından beri ülkemizde bulunan tüm önemli uygulamaları peş peşe App Gallery eklemiştir. Belki en sevdiğiniz oyun henüz uygulama galerisine ulaşmadı ama, bankacılık uygulamaları, E-Devlet gibi güvenlik için olmazsa olmaz uygulamalar hızla sistem yer alıyor. Üstelik alışveriş uygulamaları günlük hayatımızda o kadar popüler hale geldi ki, uygulamaları galerisi listesine hızla eklendi.

Ayrıca tablet söz konusu olduğunuzda hem Huawei’nin kendi hem de desteklediği uygulamalar çok ilgi görüyor. Not alırken, çizim yaparken, 3 boyutlu işlerle uğraşırken ve özellikle M-Pencil kullanırken daha verimli olmanızı sağlayacak birçok uygulama var. Bu yüzden M-Pencil ile tablet kullanmak çok güzel.

Ancak, uygulama galerisinde olmayan bir Android uygulamasına erişmek istediğinizi varsayalım. Tek yapmanız gereken Petal Search’ü kullanmak. Petal Search, ihtiyacınız olan tüm programları kolayca bulmanızı sağlayan, işletim sistemine adanmış bir arama motorudur. Başka bir deyişle, yalnızca ilgilendiğiniz şeyleri bulmak için bir uygulama değil, aynı zamanda kullanmak istediğiniz uygulamalara erişmenin en kolay yolu.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir