Huawei MatePad Pro için Türkiye’de ön siparişler alınmaya başlandı. Kullanıcılar 17,998 TL’den yeni model için sipariş verebilecek. İşte detaylar.

Huawei’nin yeni modeli MatePad Pro Türkiye’de satışa çıkıyor. Kullanıcılar genel satış öncesinde ön sipariş ile Huawei MatePad Pro’ya sahip olabilecek. Ön sipariş dönemini  “MatePad Pro kullanıcılara daha akıllı bir tablet deneyimi getiriyor ve PC benzeri bir deneyim sunarak tablet ürünlerinin yaratıcılığını ve üretkenliğini daha da artırıyor. Uygulama Çoklayıcı ve Çoklu Pencere desteği gibi özellikler, birden çok görevin aynı anda işlenmesini sağlıyor. Ek olarak, M-Pencil ve akıllı manyetik klavye, kullanıcılara ofis, yaratıcı ve çalışma senaryoları arasında geçiş yaparken çok yönlülük sağlıyor. Tabletin arka kapağı ergonomik bir his verirken harika bir estetik ve benzersiz ve şık bir renk sunan buzlama işlemi kullanılarak tasarlandı. Yeni nesil amiral gemisi tablet MatePad Pro, dış tasarım, ekran kalitesi, görsel-işitsel deneyim, yazılım ve donanım açısından güncellendi. “ diyerek tanıtan Huawei, kullanıcılara ön sipariş döneminde özel hediyeler de verecek.

Huawei MatePad Pro 2022 resmi olarak tanıtıldı

Huawei MatePad Pro kaç para?

Huawei MatePad Pro, ön sipariş döneminde 17,988 TL’den satın alınabilecek. Ancak ön siparişin cazip kılınabilmesi adına ön sipariş veren kullanıcılara Sound Joy bluetooth hoparlör hediye edilecek ve 200 TL indirim uygulanacak.  M-Pencil ve manyetik klavye için ise 99 TL fark verilecek.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir