Yaklaşan Galaxy Z Fold 4 rakibi Magic Vs’in özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı. Peki cihaz kullanıcıya ne sunuyor?

Honor Magic Vs resmi görselleri yayınlandı

Huawei’nin alt şirketi olan “Honor” 2020’nin sonlarında bağımsız şirketler arasına katıldı. Bugün Honor yaptırımlar olmadan faaliyet göstermeye devam ediyor. Bu doğrultuda sektördeki etkisini artıran üretici, bu yılın başlarında piyasaya sürdüğü Magic V modelinin halefi konumunda yeni model geliştirdi. Seriye yeni telefonlar eklemeye devam eden şirketin son olarak katlanabilir telefonun özellikleri ve tasarımı lansman tarihinden itibaren ortaya çıktı.

Honor Magic Vs kullanıcılara neler sunuyor?

Telefon 120 Hz yenileme hızı ile FHD+ çözünürlük sunan 6,45 inçlik bir dış yüzeye ve 2272 x 1984 piksel çözünürlüğe, 381 PPI piksel yoğunluğuna ve yenilemeye sahip 7,9 inç OLED iç panele sahiptir. 90 Hz veya 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olan cihazın ağırlığı da 261 gram olabilir.

Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, işlemciden güç alacak cihazın kullandığı yonga seti mimarisi 4 nm’dir. 3.2 GHz ARM Cortex-X2 (Kryo), üç adet 2.8 GHz ARM Cortex-A710 çekirdeği ve dört adet 2.0 GHz ARM Cortex-A510 çekirdeğinin yanı sıra bir Adreno grafik yongası barındırır.

Honos Magic Vs, 2030mah ve 2870mah çift hücreli pillerle birlikte gelecek ve bu arada, 66W şarj hızını destekleyecek. Tasarım açısından, cihaz yeni bir menteşe tasarımına sahip olacak. Bu sayede katlanabilir telefon daha hafif ve daha hızlı olacak. Sonuçta, öncekine kıyasla kenarlar hafifçe yuvarlatılmak yerine düzleştirilmelidir.

Cihazda üç adet 50 megapiksel arka kamera bulunacak. Bunun dışında ekranın içinde ve dışında olmak üzere iki adet 42MP selfie kamerası ile kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. Ürün, 12 GB RAM ve 128/256 GB dahili depolamaya sahiptir. Android 13 tabanlı Magic UI 7.0’ı çalıştırmaya hazır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir