23 Kasım itibariyle piyasaya sunulacak Honor Magic Vs için resmi görseller paylaşıldı. Özel çalışmalar telefona dair pek çok detayı ortaya çıkarıyor. İşte detaylar.

Honor’un yeni modellerinden birisi Honor Magic Vs olacak. Çin’de 23 Kasım itibariyle tanıtımı yapılacak olan modeller, bazı internet sitelerinde şimdiden ön siparişe açılmış durumda. Şirket yeni modeli için satışları arttırmak adına yoğun şekilde çalışırken cihazın resmi görselleri de paylaşıldı.

Honor Magic Vs iddialı geliyor

Honor, görseller için Esquire Fine ile iş birliği yaptı. Görüntüler ünlü Li Qin’in telefonu tuttuğu anları yansıtıyor. Fotoğraflar şöyle;

Honor Magic Vs
Honor Magic Vs
Honor Magic Vs
Honor Magic Vs

Kamera modülü, LED flaşla birlikte farklı boyutlarda üç kamera barındırıyor. Cihaz içe doğru katlanan bir tasarıma sahip ve ekranı delikli tasarımı taklit ediyor. Cihazın yan tarafında parmak izi tarayıcısının da olması bekleniyor.

Magic Vs, geçen yıl Honor’un ilk katlanabilir telefonu olarak duyurulan Magic V ile benzer bir tasarıma sahip. Magic Vs, orijinal modelin halefi değil, geliştirilmiş bir versiyonu olacak. Yeni görüntüler cihazın kalem destekleyeceğini de gösteriyor.

Honor yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor

Honor Magic Vs özellikleri

Söylentilere göre cihaz, bazı özelliklerini Magic V’ten ödünç alırken, bazı güncellenmiş özelliklere sahip. Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci, 66W hızlı şarjlı 5.000mAh çift hücreli batarya, Android 13 ve Magic UI 7.0 telefonun öne çıkan özellikleri.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir