Akıllı telefon pazarında sıra dışı bir kullanıcı kitlesi oluşturmak hedefleyen Honor, yeni amiral gemisi serisi ile bunu başarabileceğini inanıyor.

Honor, Huawei’nin ABD yaptırımlarından çekilmesinin ardından akıllı telefon pazarında yavaşlayan ilk markalardan biri oldu. 2020 yılının başından piyasaya sürdüğü modellerle popülerlik kazanan şirketin, bu yıl da aynı performansı sürdürmeye çalıştığı söylenebilir. Bu yılın başında tanıttığı Magic 4 serisi ile dikkatleri üzerine çeken Çinli teknoloji şirket, yıl sonuna kadar bir sürpriz daha yaparak Magic 5 serisini kullanıcıların karşısına getirebilir.

Honor Magic 5’in bazı özellikleri sızdırıldı!

Öte yandan, son zamanlarda Honor Magic 5 serisi için şirketin fazla mesai yaptığını da belirtelim. Eğer bu iddialar doğruysa, akıllı telefonun Snapdragon 8 Gen 2 işlemciden güç alacağını söyleyebiliriz. Ayrıca, 100W kablolu hızlı şarj ve 50W hızlı kablosuz şarj teknolojisini destekleyen 6.8 inç 120Hz OLED panele sahip bir telefon karşımıza çıkabilir. Kaynaklara göre cihaz kutudan Android 13 tabanlı Magic UI’nin en son sürümüyle çıkacak.

Çinli marka Magic 5 Pro ve Magic 5 Prestige Edition gibi üst düzey modellerin yanı sıra Honor Magic 5’i de aynı gün içerisinde tanılabilir. Elbette Honor Magic 5 serisi ile ilgili bilgiler de sınırlı. Çünkü cihazın çıkış tarihi hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Ancak telefonun çıkış tarihinin yaklaştıkça daha fazla özelliğin ortaya çıkması bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir