Honor Magic 5 serisi, Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı (MIIT) sertifikasyon listesinde yerini  aldı. Liste sayesinde pek çok özelliği ortaya çıkan Honor Magic 5 serisi, şimdiden merak uyandırmaya başladı. 

Honor Magic 5 Pro ve Magic 5 Ultimate ve Magic 5’ten oluşan Honor Magic 5 serisi, MIIT sertifikasyon sitesinde ortaya çıktı. Piaget kod adıyla ortaya çıkan Honor’un yeni serisi Magic 5, aynı zamanda hız aşırtma özelliğine sahip olan Qualcomm Snapdragon 695’e sahip dördüncü model ile de yeni bir seçenek sunuyor. 

Honor Magic 5 serisinin teknik özellikleri

Konuyla ilgili yapılan çeşitli sızıntılardan elde edilen bilgilere göre seriden Honor Magic 5 Pro ve Honor Magic 5 Ultimate, 50 megapiksel dörtlü arka kamera özelliğine sahiptir. Honor Magic 5’in üçlü kamera kurulumuna sahip olması da oldukça olası bir durum olarak görülüyor. 

Elde edilen bilgilere göre Honor Magic 5 Pro ve Honor Magic 5 Ultimate’in Snapdragon 8 Gen 2’den güç alacak gibi gözüküyor. 100W hızlı şarj ve 50W kablosuz şarj desteğine sahip olan söz konusu bu cihaz, 6.8 inçlik kavisli ekrana sahiptir. Bununla beraber Honor Magic 5 serisi, 100x dijital yakınlaştırma özelliğini destekleyen periskopik bir telefoto lense sahip olması bekleniyor. Honor Magic 5 serisi hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup, yakın zamanda yeni bilgilerin elde edilmesi bekleniyor.

Akıllı Telefonlarda İnternet Hız Testi Nasıl Yapılır?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir