Çin merkezli başarılı şirket, Huawei’den bağımsız geçen bir yıl sonrasında önemli bir yükseliş yaşayan Honor, bugün ürün seçenekleri arasında Honor 60 SE telefonlarını ekledi

Honor 60 SE akıllı cep telefon modelinin en çok dikkat çeken yanı arka kamera modülü vardır. Burada direkt olarak iPhone 12 Pro / 13 Pro’ların arka kamera modülünden ilham alarak tasarlayan firma, bu modülde tam olarak üç farklı modülü bir arada kullanıyor. Bir amiral gemisi odaklı cihaz olmadığı için iPhone 12 Pro / 13 Pro’lar seviyesinde kamera performansı sunamayacak olan telefon, toplam üç farklı renk seçeneği ile geliyor. 

35

Teknik olarak bakmak gerekirse cihaz, 6,67 inç 120 Hz OLED ekran üzerine kuruluyor ve gücünü MediaTek Dimensity 900 işlemci ile 8 GB RAM’den alıyor. 128 GB ve 256 GB dahili depolama özelliği ile sunulan Honor 60 SE, 66W hızlı şarj destekli 4.300 mAh pil özelliğiyle de dikkat çekiyor. Arka kısmında ise tam olarak 64 megapiksel ana + 2 megapiksel derinlik + 8 megapiksel ultra geniş açı kamera özelliğine sahip olan bu akıllı telefon, kavisli olarak tasarlanan ön kısmındaki ekran deliğinde de 64 megapiksellik bir selfie kamerasına sahiptir.

Xiaomi 12 Ultra fiyatıyla çok konuşulacak

İlk olarak Çin’de satışa sunulacak olan bu cihazın fiyat etiketi 345 dolardan başlıyor. Bu fiyat 128 GB depolama özelliğine sahip olan cihazlar içindir. 256 GB depolama özelliğine sahip olan cihaz ise Çin özelinde yaklaşık 390 dolar ile satışa sunulması bekleniyor. Honor firması Türkiye’de resmi olarak yer aldığı için, yurtdışında çalışmış olduğu her ürünün Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor. Bu esnada ise Honor 60 ve Honor 60 Pro’ya dair olan detaylar da daha önce aktarılmıştır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir