Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Honor, Huawei’den resmi olarak ayrılmasının ardından yeni cihaz ve teknoloji ile kullanıcıların karşısına çıkmaya devam ediyor. Şirket, kısa bir süre içerisinde pazar payını daha önemli miktarda artırdı. Şimdi ise kullanıcıların beğenisine sunulacak olan yeni akıllı cep telefonlar ile sektörde daha büyük bir yer edinmeyi amaçlıyor. 2022 yılı içerisinde Honor’un piyasaya çıkaracağı ilk akıllı cep telefonu ise Honor 60 SE olacak.

Honor 60 SE özellikleri ve tasarımı

Ortaya çıkan bir koruyucu kılıf, Honor 60 SE’nin tasarımsal olarak iPhone 13 Pro’ya benzerlik göstereceğini gösterdi. Cihazın kamera dizilimi, Apple akıllı cihazlarla büyük anlamda benzerlik gösteriyor. Bununla beraber cihazın ön kısmında ise aynı benzerlikten söz etmek pek de mümkün değildir. Telefonun ön kısmında çentik yerine nokta delik kamera tasarımı yer alıyor. Honor 60 SE, uygun fiyat etiketi ve temel özellikleri olarak yüksek teknolojiye sahip bir telefon olarak kullanıcıların beğenisine sunulacak. Cihaz, 120 Hz ekran tazeleme hızı, Dimensity 900 yonga seti ve 66W hızlı şarj özelliği gibi kullanıcıların işine yarayacak teknik özelliklere sahiptir. Sızıntılardan elde edilen bilgilere göre cihazın 8 GB RAM ve 128/256 GB depolama alanı olacak.

19 2

Honor 60 SE’nin lansman tarihi, yapılacak olan şirket toplantısında resmi olarak ortaya çıkacak. Şirketin son amiral gemisi olarak kullanıcıların beğenisine sunulan Honor 6’ın bazı özelliklerinin çıkarılmasıyla bu yeni cihaz ortaya çıkacaktır. Şu ana kadar yapılan sızıntılara bakıldığında cihaz, kullanıcıların en çok faydalandığı özellikleri sunmayacak. Aynı zamanda bu telefon, sızdırılan tasarım detayları ile şirketin yeni bir tasarım diline sahip olacağını gösteriyor. Teknik özellikler kısmında kullanıcı dostu bir politikaya sahip olduğu taktirde cihazın Asya ülkelerinde çok satılması da mümkündür. 

Epson, akıllı gözlükleriyle metaverse’in kapısını aralıyor

Honor, Huawei’den ayrılmasının ardından ilk katlanabilir akıllı cep telefonunu da kullanıcıların beğenisine sundu. Honor Magic V olarak adlandırılan bu akıllı cihaz, şirketin verilerine göre büyük bir başarı elde etti. Şirketin CEO’su Zhao Ming tarafından yapılan açıklamalara göre, Honor’un ilk katlanabilir akıllı cep telefonuna büyük bir talep olduğu görülüyor. Aynı zamanda kısıtlı üretim sebebiyle cihaza ulaşmak şimdilik pek de zor değildir. Zhao Ming, markaya olan desteği için tüm kullanıcılarına teşekkür etti. Bunun yanı sıra cihazı satın alamayan kullanıcılardan da özür diledi. Bunlara ek olarak firma cihazın üretimini daha da artırmak için yoğun bir çaba sarf ettiği de belirtildi. Şu an için elde edilen bilgiler bu kadardır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir