Warner Bros. SSS bölümünde, Hogwarts Legacy’nin tek oyunculu bir oyun sunacağını doğruladı. Bu nedenle, co-op veya çevrim içi olarak oynanamayacak.

WB Games ve Avalanche Software, Hogwarts Legacy’de çok oyunculu oyun olmayacağını onayladı. Şirketler, geçtiğimiz Perşembe günü oyunun durumunu takiben oyun hakkında basit bir SSS yayınladı ve Hogwarts Legacy’nin tek oyunculu bir oyun olduğunu ve bu nedenle paylaşılamayacağını veya çevrim içi olarak oynanamayacağını doğruladı. Bu oyuncularda hayal kırıklığı yaratabilecek nitelikte olsa da şirket oyunun satış başarısının bundan çok etkilenmeyeceğini düşünüyor.

Hogwarts Legacy tek oyunculu olacak

Hogwarts Legacy’den şimdiye kadar gördüğümüz çok oyunculu moda sahip olmayacak. Merakla beklenen oyun coop odaklı özelliklere sahip olsaydı daha eğlenceli olabilirdi ancak Avalanche Software ve WB Games, çok oyunculu özelliği kullanıma sunulduktan sonra yayınlamakla ilgilenmediklerini vurguladı. WB Games resmi web sitesinde oyunu tanımlamak için şunları yazdı:

“Hogwarts Legacy, 19. yüzyılın büyülü dünyasında geçen bir Tek Oyunculu Açık Dünya Rol Yapma (RPG) video oyunudur.”

Ayrıca SSS bölümündeki açıklamada şöyle;

“Portkey Games”de sunulan her deneyim, büyücülük dünyasında yer alacak ve benzersiz içerikler sunacaktır. JK Rowling, Portkey Games’i destekliyor ve oyunların tasarımını ve oluşturulmasını WB Games’e ve ilgili geliştiricilerine emanet etti.”

Hogwarts Legacy Hakkında

Hogwarts Legacy, ilk olarak Harry Potter kitaplarında tanıtılan, dünyada geçen kapsamlı bir açık dünya, aksiyon dolu RPG’dir.

Hogwarts Legacy çıkış tarihi yaklaşıyor

Fantastik canavarları keşfedin, karakterinizi özelleştirin ve iksirler hazırlayın, sihirde ustalaşın, becerilerinizi geliştirin ve tanıdık ve yeni yerlerde bir yolculuğa çıkarken olmak istediğiniz sihirbaz olun. Hogwarts 19. yüzyılın sonlarında keşfedildi. Karakteriniz, büyülü dünyayı yok etmekle tehdit eden eski bir gizemin anahtarını elinde tutan bir öğrenci. Müttefikler bulurken, kara büyücülerle savaşırken ve sonunda büyücülük dünyasının kaderini belirlerken Hogwarts’taki yaşam hissini yaşayın.

Büyü öğrenin, iksirler yapın, şifalı bitkiler yetiştirin ve yolculuğunuzda büyülü canavarlarla ilgilenin. Evinize iyi bakın, arkadaşlar edinin ve olmak istediğiniz cadı veya büyücü olmak için gereken becerileri öğrenin. Bilinmeyen zamanların büyülü dünyasını deneyimleyin ve geçmişin gizli gerçeklerini ortaya çıkarın. Büyülü dünyanın kaderini tehdit eden tehlikeli bir kötü adamla yüzleşirken trollerle, kara büyücülerle, goblinlerle ve daha fazlasıyla savaşın.

Hogwarts Legacy, 2022’nin sonlarında PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series için çıkacak. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Tamamen tek oyuncu moduna odaklanan bir oyun hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorumlar sekmesinden düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir