Lex ile tanınan Twitter kullanıcısı ccAccNGT, Hogwarts Legacy’nin Mart ayında PlayStation State of Play etkinliğine eklenmesini öneriyor.

İsabetli sızıntılarıyla ün salan Twitter kullanıcısı @AccNGT, Hogwarts Legacy’nin Mart ayında PlayStation State of Play etkinliğine dahil edileceğini öne sürüyor. Daha önce Quantic Dreams’in Star Wars Eclipse detaylarını ortaya çıkaran Tom Henderson’ın başlattığı bir dizi spekülasyon kapsamında NGT gündeme geldi ve iddiaların gerçeği netlik kazandı.

Hogwarts Legacy çıkış tarihi

Henderson’ın mesajına yanıt olarak, oyuncu @Shpeshal_Nick, Mart ayında PlayStation State of Play’in bir “iddialı” olacağını belirtti. Elbette bu, oyunun neler getirebileceği konusunda spekülasyona dönüştü. NGT daha sonra Shpeshal’ın yorumlarını bir değnek emojisi ile retweetledi. Bu, çok beklenen oyun için daha fazla spekülasyon yarattı.

NGT geçtiğimiz günlerde Hogwarts efsanesi söylentileriyle ilgili ayrıntıları sızdırarak dikkatleri üzerine çekmişti ve son birkaç aydır olası bir çıkış tarihini bizlerle paylaşıyordu.

2021 yılında çıkış yapacak oyunlar

NGT, oyunun Eylül 2022’de çıkacağına inanıyor. Tarih doğruysa, Mart ayı, ayrıntıların resmi olarak açıklanması ve Noel öncesi bir başlangıç ​​için çok iyi bir zaman gibi görünüyor. Söylemeye gerek yok, hiç kimse Hogwarts Legacy’nin Mart ayındaki State of Play etkinliğine katılacağını açıkça belirtmedi. Bu noktada elimizdeki tek kaynak bir sürü soruna neden olan bir stick emoji. Hepimiz gibi, oyuncu kadrosunun gerçekliğini bir oyun durumu etkinliğinde göreceğiz. Harry Potter kitaplarında Hogwarts dünyasına ilk kez gireceğimiz

Hogwarts Legacy, Warner Bros. Bu duyuru, Interactive Entertainment ve geliştiriciler Avalanche Software ve Portkey Games tarafından 2020’nin sonlarında düzenlenen PlayStation 5 etkinliğinde yapıldı. Hikayeye göre, büyü dünyasını tehlikeye atacak kadim bir sırrın anahtarını elinde tutan bir öğrenci karakteri yöneteceğiz.

Hogwarts Legacy oyun özeti

Kadim büyüyü gözlemlemek ve ustalaşmak için alışılmadık bir yeteneğe sahip olacaksınız ve bu bağlamda, büyücülük dünyasının güvenliğinde bir sır saklamakla daha kötü bir kaderi yakalamak arasında karar verecek olan siz olacaksınız. Hem tanıdık yerler hem de bizimle tanışacağınız, harika yaratıklarla tanışacağınız, karakterinizi kişiselleştirip sihirli iksirler üreteceğiniz, büyülerde ustalaşacağınız, becerilerinizi geliştireceğiniz ve bir macerada sihirbaz olacaksınız. Herhangi bir gecikme olmaması halinde bu yıl içerisinde piyasaya çıkacak. Peki bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorumlar bölümünde düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir