Craob, herhangi bir bağlantı noktasına sahip olmayan kablosuz bir dizüstü bilgisayar modelinin tanıtımı yapıldı. Sadece 7 mm inceliğine sahip olan bu yeni bilgisayar Intel Alder Lake yongasından güç alarak performans sergileyecek. 

Günümüzde alandan tasarruf ederek daha ince bir tasarımla sunulan teknolojik cihazların arasında dizüstü bilgisayarlar da katılmaya başladı. Craob, herhangi bir bağlantı girişine sahip olmayan ve oldukça ince tasarımıyla dikkat çeken kablosuz dizüstü bilgisayar konsepti Craob X’in tanıtımı yapıldı.

İnce yapılı olmasına rağmen son derece güçlü

17

Bu ayın ilk günlerinde piyasada yerini alan düşük güç tüketimine sahip Intel Core i7-1280P yongasından güç alarak sunulan yeni dizüstü bilgisayar, 4K+ çözünürlük ve çerçevesiz 13,3 boyutunda bir ekran ile beraber kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Aynı zamanda sahip olduğu 7 mm inceliğe göre oldukça güçlü özellikler ile gelen bilgisayarın diğer özellikleri arasında da 32 GB’a kadar LPDDR5 bellek ve 2 TP PCIe Gen 4 depolama çözümü ile kullanıcılara sorunsuz bir kullanım sunuyor. 

Apple, Spark adlı mail uygulamasını ödüllendirdi

USB Tyle A/C, Thunderbolt, MiniJack, SD kart yuvası ve hatta bir şarj cihazı girişi dahi olmayan bu cihaz, kullanıcılar için oldukça kompakt bir kullanım sunmayı vadediyor. Bunun yanı sıra Craob X’in en önemli özelliklerinden bir diğeri ise kablosuz teknolojisi olması bekleniyor. Sahip olduğu WiFi6E teknolojisi ile herhangi bir fiziksel bağlantıya ihtiyaç duymayan bir bilgisayar tüm gereksinimleri manyetik olarak direk kapağın arkasına yerleştirilen kutudan sağlayacak. Sadece 7 mm kalınlığa ve 0.8 kg ağırlığa sahip olacağı bilinen Craob X’in yakın zaman içerisinde piyasaya sürülmesi de bekleniyor. Fakat şu an için herhangi bir çıkış tarihi veya fiyat bilgisi aktarılmamıştır. Yakın zamanda konuyla daha verimli bilgiler elde edilmesi de beklentiler arasında. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir