iOS, Android ve Mac platformlarında kullanılan Spark adlı uygulamanın gelecek günler içerisinde Windows platformunda da yer alması bekleniyor. En iyi App Store uygulaması ödülüne sahip olan modern bir arayüz üzerine kuruludur. Uygulama akıllı gelen kutusu özelliği ile kullanıcılara kolaylık sağlıyor. 

Bu özellik ile beraber kullanıcılar gelen kutularında hangi mesajın daha önemli olduğuna hızlı bir şekilde bakabiliyorsunuz. Tüm yeni e-postalar  kişisel, bildirimler ve bültenler olarak sınıflandırılır. Uygulama üzerinden kullanıcılar gelen kutularını birden fazla kişi ile yönetmek mümkün olacak. Kullanıcılar e-postaları diledikleri şekilde erteleyerek daha sonra da takip edebilir. Söz konusu bu erteleme özelliği tüm Apple cihazlarda çalışabilecek. Uygulama bildirim konusunda geliştirme özelliğine sahiptir. Akıllı bildirimler özelliği ile beraber kullanıcılar önemli olarak görülen e-postalara karşı hızlı bir şekilde hareket edebilirler. 

Apple’ın ünlü fitness şirketini satın alması öngörülüyor

Spark, Dropbox, Box ve iCloud Drive gibi servislerle uyumlu bir şekilde çalışma özelliğine sahiptir. Uygulamada takvim özelliği de kullanılıyor. Kullanıcılar Spark takvim özelliğini kullanarak etkinliklerini bu alana da ekleyebilirler. Kullanıcılar e-postaları için bağlantılar kurabiliyorlar. Oluşturulan bu bağlantılar Slack ve Skype uygulamalar üzerinden paylaşılabilir. Söz konusu bu uygulamada kullanıcıların özelleştirme yapabilmesine de yardımcı oluyor. 

Spark kullanım kolaylığıyla sağlamasıyla ön plana çıkıyor

Hem basit hem de son derece kullanışlı bir deneyim sunan uygulamayı iOS ve Android cihazlara kolaylıkla indirebilirsiniz. Uygulamanın Mac versiyonunu da kullanabilirsiniz. Platform hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir