Bağımsız araştırma şirketi FutureBright tarafından yapılan bir araştırmaya göre Hepsiburada, “Türkiye’nin En Çok Tavsiye Edilen E-Ticaret Markası” oldu.

Hepsiburada ABD’de halka arz için başvuru yaptı

Hepsiburada, bağımsız araştırma enstitüsü FutureBright tarafından yapılan “E-ticaret Net Prompter Skoru (NPS)” sonuçlarına göre “Türkiye’nin en çok tavsiye edilen e-ticaret markası” seçildi. 2022 yılının ilk çeyreğinde yinelenen bağımsız bir çalışmanın parçası olarak 5.400 kişiyle anket yaptık. Çalışma sonucunda Hepsiburada, ürün ve hizmetlerinin kalitesi ve tecrübesi sayesinde tüketicilere en çok tavsiye edilen e-ticaret markası oldu.
iOS Hepsiburada indirmek için
Android Hepsiburada indirmek için

Hepsiburada’yı farklılaştıran hizmetler…

NPS, dünya çapında markaları müşteri deneyimi açısından izleyen önemli bir ölçü; Marka müşteri odaklılık, memnuniyet, promosyon ve ürün kalitesi gibi konuların kümülatif puanı olarak karşımıza çıkmaktadır. Ankete katılan müşterilerin bağlılıklarını ve ürün ve hizmetleri kullanma deneyiminin kalitesini ölçmek için markayı arkadaşlarına veya ailelerine tavsiye etme niyeti ve derecesi ölçüldü.

Hepsiburada, müşterilerinin hayatını kolaylaştıran hizmetleriyle dikkat çekiyor ve Türkiye’de bir ilk. Sektörün ilk “Yarın Kapıda” kampanyası ve uygun ürünlerle siparişinizi 24 saat içinde adresinize teslim edin. Hepsiburada, son dönemde sunduğu “Güvenle Kapında” hizmetiyle, taşınması zor ve tehlikeli olan beyaz eşya, televizyon gibi büyük boyutlu ürünleri evlerine güvenli bir şekilde ulaştırıyor.

Hepsiburada’nın “E-ticaret NPS liderliği” başarısıyla ilgili mutluluğunu dile getiren Hepsiburada CMO’su Ender Özgün konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye’nin en çok tavsiye edilen e-ticaret markası” olmaktan dolayı çok mutluyuz. Türkiye’nin Hepsiburada’sı olarak, önümüzdeki dönemde de müşteri deneyimini merkeze alan felsefemizle, Ar-Ge ekiplerimizle birlikte projeler üretmeye, en yeni teknolojileri etkin şekilde kullanarak hizmet kalitemizi daha da ileriye taşımaya devam edeceğiz. Milyonlarca müşterimizin ve on binlerce iş ortağımızın markamızı her gördüğünde “İyi ki varsın Hepsiburada” demeleri için var gücümüzle çalışmayı, onlara kolaylık sağlamayı ve Türkiye için değer yaratmayı sürdüreceğiz.” 

20 yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye’nin önde gelen dijital dönüşüm şirketlerinden biri olan Hepsiburada, 32 farklı kategoride 90 milyondan fazla ürünü müşterileriyle buluşturarak, kurulduğu günden bu yana on binlerce işletmenin büyümesine katkıda bulunmaya devam ediyor. şirketin kuruluşu. Hepsiburada, HepsiJet, Hepsiburada Ekspres Market, Hepsipay, HepsiAd, Hepsiburada Travel, HepsiGlobal gibi markalar ve hizmetler sayesinde müşterilerine hayatın her alanında birçok farklı hizmete erişim imkanı sunuyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir