GoPro Hero 11 için 15 Eylül’de tanıtım yapılacak. Ancak yeni sızıntılar, GoPro Hero 11’in özelliklerinin öğrenilmesini sağladı.

GoPro Hero 11 Black olarak adlandırılan versiyonu 9 gün sonra tanıtılacak. GoPro Hero serinin yeni üyesi olacak 11. nesil model, geçtiğimiz günlerde tasarımı ile sızdırıldı. Son nesil aksiyon kamerası olacak ve yeni özelliklerle tanıtımı yapılacak GoPro Hero 11’de son sızıntı ile özelliklere dair yeni detaylar ortaya çıktı. Yeni rapora göre, yeni aksiyon kamerası yeni bir sensör, iyileştirilmiş stabilizasyon ve daha fazlası özelliğe sahip olacak.

GoPro’nuzla yapabileceğiniz 5 şey

GoPro Hero 11 özellikleri neler?

GoPro Hero 11’de görüş alanında daha da iyileştirme sağlayacak yeni CMOS sensörü kullanılacak. Böylece daha geniş bir alana hakim olacak kullanıcılar, daha yüksek çözünürlükte görüntüler elde edecek. Bir önceki modelde 23.6 MP çözünürlük sunan GoPro, yeni modelinde bu çözünürlüğü 27 MP’ye çıkaracak. Video kaydında ise 60 fps destekli 5.3K’ya kadar çekim imkanı bulunuyor. Kameranın 4K – 120fps desteği de bulunuyor. Sabitleme özelliğinde ise HyperSmooth 5.0 kullanılıyor. Böylece otomatik görüntü sabitleme ile çok daha net görüntüler elde edilebiliyor.

Bir önceki nesilde önde 1.4 inç ön ekran ve arkada 2.27 inç arka dokunmatik ekran vardı. GoPro Hero 11 modelinde de benzer ekranlar bulunuyor. 1720 mAh kapasiteli batarya, 10 metreye kadar su geçirmez özelliği GoPro Hero 11’de dikkat çeken diğer detaylar.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir