Google, önümüzdeki dönemlerde Pixel 7 serisini tanıtacak. Pixel Watch’un da yer alacağı bu tanıtımda Google Pixel Mini’nin tanıtılabileceği öne sürüldü.

Google, resmi olarak yaptığı açıklamalarıyla Pixel 7 ve Pixel Watch’u doğruladı. Ancak Google’ın tanıtımda çok daha fazlasını sunacağı kesin. Bu bakımdan 6 Ekim’de yapılacak Google I/O 2022 etkinliğine dair pek çok iddia gündeme gelmeye devam ediyor. İddialar arasında en çok dikkat çekenlerden birisi ise Google Pixel Mini oldu.

Google Pixelbook için geri adım attı

Google Pixel Mini tanıtılacak mı?

Digital Chat Station’da yer alan son dakika gelişmesine göre Google, küçük ekranlı amiral gemisi üzerinde çalışıyor. Google Pixel Mini olarak adlandırılacak bu telefon, Mini model kullanmayı sevenlere sunulacak. Neila kod adıyla geliştirildiği iddia edilen modelde, delikli bir ekran ve Pixel modellerinden alışkın olduğumuz bir arka panel kullanılacak. Telefon hakkında teknik özelliklere dair daha fazla bilgi bulunmuyor. Ancak Google Pixel 7 Mini olarak adlandırılacağı belirtilen model piyasada oldukça hareketlilik yaratmış durumda. 6 Ekim’e kadar Mini model ile ilgili daha fazla detayın gündeme gelmesi bekleniyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir