Google, Google Pixelbook modelini 2023 yılı itibariyle tanıtmayı planlıyordu. Ancak şirket yeni açıklamasında bu planını iptal ettiğini duyurdu.

Google bu yıl Android 12L gibi yenilikleriyle Android işletim sistemine odaklandı.  Tabletler, Pixel Watch ile giyilebilir cihazlardaki yenilikleriyle dikkat çeken Google için en büyük beklentilerden birisi de dizüstü bilgisayarlardı. Google Pixelbook olarak adlandırılacak yeni modeller için geçtiğimiz dönemlerde resmi açıklamalar yapılmıştı. Bu açıklamalarda ise Google Pixelbook’un 2023 yılı itibariyle piyasada olacağı belirtilmişti. Ancak bu konuda bazı değişiklikler var.

Google Pixel katlanabilir modelin kamera detayları sızdırıldı

Google Pixelbook’u iptal etti

The Verge gibi kaynaklara Google sözcüleri tarafından yapılan açıklamada projenin iptal edildiği belirtildi. Böyle bir karar alınmasındaki en önemli etken ise maddiyat. Pixelbook biriminde çalışanlar diğer departmanlara transfer edildi. Sözcü, “Google, gelecekteki ürün planlarını veya personel bilgilerini paylaşmaz. Ancak, kullanıcılarımız için yenilikçi ve yardımcı olan bir Google ürünleri portföyü oluşturmaya ve desteklemeye kararlıyız “ diyerek kararın şu anlık olabileceğinin sinyallerini verdi.

6 Ekim bekleniyor

Google için şu anda 6 Ekim’de yapılacak tanıtım bekleniyor. Yeni Pixel 7 ve 7 Pro, yeni bir Pixel Watch dahil olmak üzere yeni donanımlarını tanıtacak olan Google, Pixelbook ve yeni Pixel cihazlar için de gelecek planlarını paylaşabilir.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir