Bir süredir büyük merak konusu olan Google’ın Pixel Buds Pro kulaklıkları sonunda çıktı. Airpods Pro ile rekabet etmesi beklenen kulaklıklar, Google teknolojisi ile Apple’dan ayrılıyor.

Google, Pixel 6 serisi duyuruldu

Google, bugünün etkinliğiyle en çok beklenen teknoloji cihazlarını sergiliyor. Yeni ürünler arasında Pixel Buds Pro en popüler ve beğenilenlerden biri oldu. Apple’ın kablosuz kulaklığı Airpods Pro ile rekabet edecek olan Pixel Buds Pro, özellikleriyle de beğeni toplamayı başardı. Yeni Google kulaklıkların popüler özelliklerine yakından bakalım.

Pixel Buds Pro aktif gürültü engelleme ve şeffaflık seçeneklerine sahip

Pixel Buds, uzun süredir kullanıcılardan tam not aldı. Google, Pixel Buds Pro kulaklıkların yeni versiyonu için geliştirdiği teknoloji ile ses kalitesini bir üst seviyeye taşıdı. Bazı kulaklıklar yalnızca bir cihazı bağlamanıza izin verir ve bu da bazı eleştirilere neden olur. Bu kullanıcılardan gelen taleplere yanıt olarak Google, birden fazla cihaza bağlanmanıza izin veren Pixel Buds Pro’da çok noktalı bağlantı kullanıyor.

Özellikle iş yerinde kulaklık kullananlar bilir; Dış sesler bazen çok can sıkıcı olabiliyor. Bu noktada Pixel Buds Pro üzerinde bulunan aktif gürültü iptali, kullanıcıların sesleri arkadan duymasını engelleyerek daha temiz bir ses deneyimi sağlıyor. Etrafınızda neler olup bittiğine dair bir genel bakış görmek istiyorsanız, Pixel Buds Pro’daki şeffaflık modunu kullanabilirsiniz.

AirPods Pro 2022 yılında sporcular için geliştirilebilir

Google Asistan kullanılarak gerçek zamanlı olarak 24’ten fazla dile çevrilebilir. Google’ın donanım yöneticisi Rick Orterloh, kulaklar için özel olarak tasarlandığını söylediği Pixel Buds Pro hakkında “şimdiye kadar tasarladığımız en iyi mobil ses donanımı” açıklamasını yaptı.

Airpods Pro ile rekabet etmesi beklenen Pixel Buds Pro, 21 Temmuz’da 199$ (yaklaşık 3.000 TL) fiyat etiketi ile piyasaya çıkacak. Ancak Google, teknolojiyi kulaklıklara geçirmeyi başardığını iddia ediyor. Pixel Buds Pro, evde kullanılan akıllı teknolojiyi kontrol etmenizi ve Google Asistan ile iki düzineden fazla dile canlı çeviri yapmanızı sağlar.

Peki siz Google’ın kulaklık modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Ülkemizde satışa sunulsa almayı düşünür müsünüz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir