AirPods Pro 2022 yılında sporcular için geliştirilebilir - Haberler - indir.com

AirPods Pro 2022 yılında sporcular için geliştirilebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-01 12:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Teknolojiye yön veren önümüzdeki sene itibariyle AirPods’ları da yenileyecek.

Geliştirdiği teknolojilerle piyasaya yön veren Apple 2019 senesinin sonbaharında AirPods Pro modeliyle kullanıcılarının karşısına çıkmıştı. Bu modelle dünya pazarında büyük ilgi gören şirket Bloomberg’de yayımlanan bir habere göre 2022 senesinde yeni bir AirPods Pro modeliyle kullanıcılarının karşısına çıkacak. Ancak bundan sonra Apple’ın AirPods Pro’dan önce bu yıl bitmeden standart AirPods’u yenilemesi bekleniyor.

Apple AirTags ve yeni AirPods aksesuarları bu akşam gelebilir!Apple AirTags ve yeni AirPods aksesuarları bu akşam gelebilir!

Apple’ın yenileyeceği AirPods Pro modelinde spor takibi için geliştirilmiş hareket sensörlerine sahip olacağı söylenmekte. Yeni AirPods modelinin ise mevcut AirPods Pro modeline benzer bir tasarıma sahip olabileceği konuşuluyor.

Önceden yapılan sızıntılara göre de Apple’ın yeni AirPods Pro modelinde saplardan tamamen vazgeçilebileceği ve kulaklığın Samsung Galaxy Buds ile Google Pixel Buds’a benzer bir tasarıma sahip olacağı söyleniyordu. Bu sızıntılara dair söylentiler devam ederken bugün yeni bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Apple AirPods Pro için tamamen yeni bir tasarım anlayışı benimseyebilir.

AirPods 3'ün yeni görüntüleri sızdırıldı

Bunun aynı sıra ABD merkezli teknoloji devinin iki yeni AirPods modelinin yanı sıra ekranlı bir HomePod geliştirdiği de söylentiler arasında. Ek olarak şirketin kameralı ve hoparlörlü Apple TV benzeri bir cihazın hazırlıklarına devam ettiği aktarılmakta.

AirPods Pro 2019 yılının sonlarında tanıtılmış ve giriş segmenti AirPods ise 2019’un mart ayında yenilenmişti. Bu açıdan baktığımızda yeni AirPods’un modelinin tamamen kablosuz kulaklık olması Apple’ın bu ürün özelinde uzun süredir yaptığı ilk yenilik olacak.


AirPods Pro rakibi FlipBuds Pro'nun tanıtımı resmi olarak yapıldıAirPods Pro rakibi FlipBuds Pro'nun tanıtımı resmi olarak yapıldı
Apple'ın Apple'ın "Kayıpsız Ses Desteği" AirPods Pro ve AirPods Max'de yok!

PAYLAŞ