Google, Ekim ayı içerisinde Google Pixel 7 serisini tanıtacak. Yeni modellerin sahip olacağı özellikler merak edilirken Kanada’daki bir sertifika sisteminde modellerden ilk bilgiler geldi.

Ekim ayı itibariyle Google Pixel 7 serisi akıllı telefonlar tanıtılacak. Yeni sürümlerde daha iddialı özelliklere yer verilmesi bekleniyor. Bu nedenle donanım tercihleri ve telefonlara getirilecek yazılımsal yenilikler merak ediliyor. Tanıtım tarihine 1 aydan daha uzun bir süre olmasına karşın REL Canada sertifika veritabanında yer modeller yer aldı.

Google, Pixel 7 serisi için 7 milyon telefon üretmeyi planlıyor

Google Pixel 7 özellikleri neler olacak?

google pixel 7den ilk detaylar geldi

Rapora göre yeni modeller 5G, 4G ve 3G bağlantı seçeneklerine sahip olacak. Yeni modellerde NFC, kablosuz şarj ve Bluetooth gibi teknolojiler de bulunacak. Veritabanında yer alan bilgiler bunlarla sınırlı. Ancak bugüne kadarki süreçte Google Pixel 7 hakkındaki sızıntılar bunlarla sınırlı değil.

Pixel 7 serisinin Pixel 6 serisi ile benzer bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Tasarımda büyük bir yeniliğe gidilmeyecek olmasına karşın daha gelişmiş kameralar ve yazılımsal yenilikler yeni seride yer alacak. Pro versiyonda 3’lü kamera sistemini tercih edecek olan Google standart versiyonda 50MP ana kameraya (Samsung GN1) ve 13MP ultra geniş kameraya (Sony IMX38) yer verecek. Pro versiyonda bu kameralara ek olarak 48MP telefoto kamera (Samsung GM1) bulunacak.

Pixel 7, 6.4 inç 90Hz ekrana, Pixel 7 Pro ise 6.7 inç 120Hz OLED ekrana sahip olacak. İki telefonda da Google Tensor işlemcisine yer verilecek. İşletim sistemi ise bilindiği üzere Android 13 olacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir