Google’ın sahip olduğu akıllı telefon ailesi olan Pixel serisinin yeni üyeleri Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro cihazları hakkında önemli detaylar karşımıza geliyor. Ortaya çıkan yeni bir prototip videosu ise Pixel 7’nin tasarım detaylarını karşımıza getiriyor.

Google tarafından I/O 2022 etkinliği ile beraber duyurulan Pixel 7 ve Pixel 7 Pro akıllı telefon modelleri fiziksel olarak da ortaya çıktı. Lewis Hilsenteger YouTube kanalında, Google’ın bu yeni amiral gemisi modellerinin prototipleri yayınlandı.

Google, Pixel 7 serisi için 7 milyon telefon üretmeyi planlıyor

Google Pixel 7 tasarımları gözüktü

Android 13 ile beraber Ekim ayında satışta olması beklenilen Pixel 7’nin tasarım detaylarını Unbox Therapy’nin son videosunda görüyoruz. Buna göre Pixel 7 Pro modeli 6 Pro ile benzer bir kasa boyutlarında geliyor. Google Pixel 7 ise bir önceki Pixel 6 modeline göre daha kısa ve ince yapıda bulunurken, Pixel 6 158i6 mm uzunluk ile 14.99 mm genişliğe sahipken, Pixel 7’nin kasası ise genişliği 13.2 mm civarında geliyor. Diğer yandan yeni Pixel 7 ailesindeki her iki modelde tasarım çizgilerinde daha az kıvrım barındırıyor.

https://youtu.be/4VIZirQzWss

Google’ın I/O 2022 etkinliğinin detaylarında Pixel 7 ailesinde Tensor 2 çipsetini kullanacağı ifade edilmişti. Şuan için işlemciye dair çok fazla detay bulunmasa da, 4nm mimariye sahip olması ve Tensor işlemcilerinin ise Samsung tarafından üretileceği ifade ediliyor. Pixel 7’nin yakın zamanda satışta olması beklenirken, Android 13 ile beraber birçok hatadan arınmış şekilde kullanıcı karşısında olacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir