Google 6 Ekim tarihinde Pixel 7 amiral gemisi modellerini tanıtacak. Tanıtım öncesindeki sızıntılar, telefonları bir kez daha gündeme getirdi.

Pixel 7 ve Pixel 7 Pro olarak adlandırılan yeni akıllı telefonlar, 6 Ekim tarihinde Google tarafından tanıtılacak Pixel 7, uzun zamandan beri akıllı telefon sektörünün gündeminde yer alıyor. Yeni amiral gemilerine yönelik önemli bir sızıntı yaşandı.

Google Pixel 7 fiyatı sızdırıldı

Google Pixel 7 özellikleri

Sızıntılar Pixel 7’nin Full HD+ çözünürlük ve 90Hz yenileme hızı sunan 6,3 inç OLED ekranla geleceğini ortaya koyuyor. Pixel 7 Pro ise Quad HD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan 6,7 inç OLED LTPO panel ile donatılacak. Her iki telefon da 4K video desteği bulunan 10.8 megapiksel ön kamerayı kullanacak.

Normal sürümde 50 megapiksel birincil kamera ve 12 megapiksel ultra geniş lens, Pro modelinde ise aynı kameralara 5x optik yakınlaştırma ve 30x dijital yakınlaştırmaya sahip 48 megapiksel telefoto kamera eşlik edecek. Pixel 7 serisi, Tensor G2 yonga seti ve Titan M2 güvenlik yongası tarafından desteklenecek. Pixel 7, 8 GB RAM’e sahip olurken, Pro model 12 GB RAM kullanacak. Her iki telefon da 128 GB / 256 GB depolama alanı ile kutudan çıkacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir