Google’ın bir sonraki akıllı telefonları olacak Google Pixel 7 fiyatı sızdırıldı. Telefonlar 6 Ekim’de tanıtılacak.

6 Ekim tarihinde Google önemli bir etkinliğe imza atacak ve Google Pixel 7 olmak üzere yeni cihazlarını bu tanıtımda görücüye çıkaracak. Ancak tanıtım öncesinde telefonlar için sızıntılar yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan sıkıntılarda telefonlarda yer alacak özellikler ve bazı görseller paylaşılmıştı. Son sızıntıda ise akıllı telefonların Amerika Birleşik Devletleri’ndeki satış fiyatı ortaya çıktı.

Google Pixel 7’den ilk detaylar geldi

İşte Google Pixel 7 fiyatı

Sızıntılar Pixel 7 akıllı telefonların Pixel 6 serisi ile benzer etiket fiyatlarına sahip olacağını gösteriyor. Listeye göre Pixel 7 modeli 599 dolardan satılacak.

Amazon’da ortaya çıkan bu fiyat bilgisi, Pixel 7 fiyatının net bir şekilde öğrenilmesini sağladı. Pixel 7 Pro modeline yönelik herhangi bir detay bulunmuyor. Önceki iddialarda ise modelin 899 dolara satılacağı belirtilmişti. Arada 300 dolarlık fark olması beklenmiyor.

Google, 6 Ekim’de ABD’de Made By Google etkinliğine ev sahipliği yapacak. Pixel 7 ve 7 Pro dışında Pixel Watch adlı ilk akıllı saatinin de etkinlikte yer alması bekleniyor. Bu bakımdan iddiaların gerçek olup olmadığı 6 Ekim’de ortaya çıkacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir