Google’ın Mayıs ayı içerisinde gerçekleştireceği I/O konferansı sırasında Google Pixel 6A’nın tanıtımının yapılması bekleniyor. Google Pixel 6A, geçtiğimiz yıl kullanıcıların beğenisine sunulan Pixel 5A’nın ardından şirketin en uygun fiyatlı akıllı cep telefon seçeneklerinden bir diğeri olacak.

Birkaç gün öncesinde henüz doğrulanmamış bir kaynak tarafından Google Pixel 6A ile ilgili olarak çeşitli görseller aktarıldı. Söz konusu bu kaynak, bu görüntünün Pixel 6A’nın kutusuna ait olduğu iddia edildi. Google, eğer bu sızdırılan görüntü gerçekse, akıllı cep telefonların tek bir tasarım dilini benimsemeye çalışıyor gibi gözüküyor. Öyle ki Google Pixel 6A oldukça belirgin bir şekilde Pixel 6 benzeri bir görünüme sahip ve herhangi bir şekilde Pixel 5A ve Pixel 4A’ya benzemiyor.

2 1

Bu zamana kadar Google Pixel A serisi genel olarak kameraları fiyat aralığına göre biraz daha kaliteli olan ve bunun haricinde ise son derece makul seviyede bir performans sergileyen uygun fiyatlı akıllı cep telefonlardan oluşuyordu. Fakat Google’ın Pixel 6A ile beraber bu geleneği devam ettirip ettirmeyeceği ise henüz bilinen bir konu değildir. Pixel 6A’nun kutusunun üzerinde yer alan görüntüler, akıllı cep telefonun kamera çıkıntısında iki kamera sensörü ve bir LED flaşın yer aldığını ve bir diğer açıdan ise lazer otomatik odaklanma sensörünün bulunmadığını da görmek mümkündür. Ki zaten Pixel 6A’nın uygun fiyat etiketine sahip bir cihaz olacağı değerlendirildiğinde, telefonun kamera donanımı anlamında sahip olduklarının ve olmadıklarının gayet normal olduğunu da söylemek mümkündür.

Microsoft Build 2022 tarihleri açıklandı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir