2016 yılının Ağustos ayı itibari ile kullanıcılara sunulan Google Duo, ekran paylaşımını destekliyor. Ekran paylaşımı ile birlikte kullanıcıların uygulama üzerinden farklı bir deneyim elde etmesi de sağlanıyor. Google Duo ile ekran paylaşımının nasıl yapıldığı ile ilgili detayları sizler için derledik. 

Google Duo nedir?

Google Duo 34. versiyonu ile birlikte ekran paylaşımı konusunda yeni bir yetenek kazandı. Kullanıma sunulduktan sonra beklenen patlamayı yakalayamamış olsa da genel bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başaran uygulama, artık kullanıcıların birbiriyle ekran paylaşmasını destekliyor. Kullanıcıların birbirine yardım edebilmesi ve uzaktan destek sağlayabilmesi için büyük önem taşıyan ekran paylaşımı, pek çok farklı amaç için de kullanılabilir.

Google Duo ekran paylaşımı özelliğini kullanma

Uygulamaya eklenen bu yeni özelliği kullanmak ve ekranınızı paylaşmak için kişilerle yaptığınız görüşme ekranında yer alan seçeneklere göz atmanız ve burada yer alan ekran simgesine tıklamanız yeterli.

Uygulama tarafından başlatılacak ekran paylaşımı ile birlikte ekran görüntüleri karşı kullanıcıya gönderilecek ve anlık olarak ekran takip edilebilecektir. İki taraf da bu paylaşımı sonlandırma seçeneğine sahip olduğundan dolayı kontrol kullanıcılara bırakılmış durumda. 

Google Duo Android Uygulaması 50 Milyon İndirmeye Ulaştı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir