Google’ın Office belgelerini çevrimiçi düzenlemeye yönelik uygulaması Google Docs’a uzun zamandır beklenen özelliği sonunda geldi.

Google Dokümanlar (Docs) şu anda dünyadaki en gelişmiş metin ve belge düzenleme uygulamalarından biridir, ancak yakın zamana kadar temel işlevlerden yoksundu. Kullanıcılar paylaştığı veya üzerinde çalıştığı belgeye filigran ekleyemiyordu. Google Dokümanlar’a yapılan yeni bir güncelleme, tüm kullanıcıların belgelerine filigran eklemesine olanak tanıyarak uzun süredir beklenen özelliği kullanıcılara sunmuş oldu.

Google Docs belgelerine filigran ekleyebileceksiniz

Geçen yıl Eylül ayından bu yana test edilen yeni bir özellik, Google Dokümanlar’da düzenlenen belgelere filigran ekleme yeteneğiydi. Bu hafta yayınlanan yeni bir blog gönderisi, Google Workspace’teki herhangi bir belgeye filigran ekleme yeteneğinin tüm kullanıcılara sunulacağını duyurdu.

Google Docs Nedir?

24 Ocak 2022’den itibaren bu yeni özellik tüm Google Dokümanlar kullanıcıları tarafından kullanılabilir.
Google Workspace Update blogundaki yeni bir gönderiye göre, artık Google Dokümanlar’daki metin ve resimlere filigran ekleyebilirsiniz. Bu, kullanıcıların başkalarıyla paylaştığı veya düzenlemek istediği belgelerin çalınmasını önleyecektir. Bu dosyaları kaydettiğinizde, eklenmiş bir filigranla görüntülenecektir.

Google Dokümanlar kullanıcıları, üzerinde çalıştıkları belgeye bir filigran eklemek için Ekle> Filigran sekmesine gidebilir ve ardından belgeye herhangi bir metin veya resim ekleyebilir. Ancak bu özelliğin henüz tüm kullanıcılara sunulmadığını da eklememiz gerekiyor. Filigran özelliği yakında tüm Google Dokümanlar kullanıcılarına sunulacak.

Google’ın eklediği bu yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Filigran işlevi mevcut mu? Google Docs ve eklenen bu yeni özellik ile ilgili görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir