Son zamanlarda gerek dünyada gerekse ülkemizde elektrikli scooterlar oldukça popüler bir hal aldı. Özellikle de metropol şehirlerde trafiğe girmek istemeyen kişiler için son derece faydalı olan elektrikli scooterlar için her geçen gün farklı alternatifler üretiliyor. 

Elektrikli scooter yasasının detayları netleşti

GO Sharing uygulamasını kullanarak şehrin pek çok noktasında bulabileceğiniz bir e-moped kiralayabilir ve şehiriçi gezilerinizi eğlenceli ve hızlı hale getirebilirsiniz. İstanbul trafiğine karşı tercih edilen elektrikli scooterları kullanmak için entegre edilen uygulamalara sahip olmak gerekir. Bir moped kiralamak için ihtiyacınız olan tek şey GO Sharing uygulamasına sahip olmak. Hem iOS hem de Android cihazlar için tasarlanan GO Sharing uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

Android için Go Sharing indir

iOS için Go Sharing indir

İstanbul trafiğine yeni oyuncu: Go Sharing

11 10

7/24 kiralama yapabileceğiniz e-mopedler İstanbul trafiğine girmek istemeyenler için büyük bir kolaylık sağlıyor. Hollanda merkezli olan e-moped hizmeti 300 aracı ile artık İstanbul’da da faaliyet gösterecek. Yeşil renkli bu paylaşımlı e-mopedler için kullanıcılar, kayıt ve açılış ücreti ödemeden dakika başına 1,99 TL ödeme yaparak GO Sharing uygulaması üzerinden kiralama yapabilecekler. Bu yeşil paylaşımlı mopedler, Hollanda, Avusturya, Belçika ve Almanya’nın ardından şimdi de İstanbul’da yerini aldı. Bu araçlar ile maksimum 45 kilometre boyunca şehiriçinde seyahat edebilirsiniz. Bu sistemi, (M, A veya B sınıfı) ehliyetlerinden birine sahip olanlar kullanabilecek. Bu araçlar kullanırken zorunlu olan kurallara uymak gerekir. Mopedlerin arka çantasında yer alan iki adet kask ve saç filesi kullanılmalıdır. 

9 8

Trafik ile ilgili ciddi sorunlarla karşı karşıya kalan şehirlerden biri de İstanbul’dur. Geçtiğimiz aylar içerisinde Avusturya’nın Viyana ve Belçika’nın Antwerp, Almanya’nın Köln, Düsseldorf, Saarbrücken ve Neuss kentlerinde elektrikli mopedleri ile yer alan GO Sharing, şimdi ise İstanbul Avrupa Yakası’nda Beyoğlu, Şişli, Beşiktaş ve Sarıyer’i kapsayan pilot alanlarda yer alacak. GO Sharing ile size yakın olan mopedlerden birini kullanarak sürüşünüzü eğlenceli hale getirebilirsiniz. İstanbul’da yaşayanlar bu hizmetten faydalanmak için GO Sharing uygulamasını indirerek bir hesap oluşturabilir, harita üzerinden yakında olan e-mopedleri görebilir ve keyifli bir sürüş deneyimi yaşayabilir. Hem kolay hem de eğlenceli bir sürüş deneyimi için GO Sharing uygulaması ile bir moped kiralayabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir