Avrupa ve ABD’deki çalışmalarını daha da hız vermek adına çalışmalarına devam eden Getir, artık Türkiye’de her ilimizde hizmet vermeye başladı. Bunu kutlamak adına Instagram üzerinden bir “challenge” yayınlayan şirket, kazanan 10 kişiye %81 indirim uygulayacağının duyurusunu yaptı. 

Yurtdışında hizmet vermek adına çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Getir, Türkiye’deki hedefini artık tamamen gerçekleştirmiş gözüküyor. 2015 yılında temelleri atışan Getir, ilk önce sadece İstanbul’da hizmet vermeye başlamış ve sonrasında ise Ankara, Bursa, İzmir ve Kocaeli gibi daha pek çok şehirde de hizmet vermeye başladı. Türkiye’de son dönemler içerisinde en büyük girişimcilik örneklerinden biri olarak adından söz ettiren Getir, daha sonra ise yönünü yurt dışına çevirmiş ve bunu da başarmıştır. 

3 17

Getir, artık Türkiye’nin her yerinde 

20221 yılının ilk aylarında Avrupa’da hizmet vermeye başlayan Getir; Ocak ayı içerisinde İngiltere’de, Mayıs ayı içinde ise Hollanda’da, Haziran ayında Almanya ve Fransa’da, Temmuz ayında ise İspanya ve İtalya’da hizmet vermeye başlamıştır. Daha sonra ise bu ülkeler arasına Portekiz’i de ekleyen Getir, son olarak ise ABD’de hizmet vermeye başlamıştır. ABD’nin Chicago şehrinde yer alan Getir, iki hafta önce de New York’a adım atmıştı. Türkiye merkezli olan şirket, yurt dışında da hizmet vermeye devam ederken buradaki projelerini de genişletmek hızla çalışıyor. Getir, artık Türkiye’nin 81 ilinde hizmet vermeye başladı. Bir diğer açıdan geçtiğimiz günler içerisinde şirketin ‘getirme ücreti ve minimum paket tutarı’ da güncellemeler olmuştu. Her ne kadar Avrupa ülkelerinde ve ABD’de hizmete başlamış olsa da Türk Lirası’nın son zamanlarda büyük bir değer kaybı, ülkemizdeki kullanıcılar için ‘zam’ olarak geri dönüyor. 

2 17

Instagram üzerinden Getir için bir ‘challenge’ duyurusu yapıldı

Disney Başkanı Bob Iger şirketten ayrılık nedenini açıkladı

Türkiye’nin 81 ilinde hizmet vermeye başlayan şirket, Instagram üzerinden “#81ilchallenge” başlattığı bilgisini duyurdu. Getir, tıpkı reklamlarda olduğu üzere tek nefeste bölünmeden 81 ili sayabilen 10 kişiye %81 indirim yapacaklarını dile getirdi. Instagram’da dün başlayan challenge için son katılım tarihi 31 Aralık olarak dile getiriliyor. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir